Απόσυρση ψωμιών από Lidl λόγω μούχλας

❱❱ Στην απόσυρση του αρτοσκευάσματος σίκαλης σε φέτες «Maitre Jean Pierre Rye Bread 500 γρ.» προχώρησε για προληπτικούς λόγους η εταιρία Lidl Hellas, έπειτα από παρέμβαση του ΕΦΕΤ. Είχε προηγηθεί η καταγγελία καταναλωτή, ο οποίος ανέφερε ότι βρήκε μούχλα!

Στη συνέχεια διενεργήθηκαν οι σχετικοί έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε ότι σε κατάστημα της εταιρίας Lidl Hellas & ΣIA O.E. στη Θεσσαλονίκη διατίθετο προς πώληση ψωμί στο οποίο είχε αναπτυχθεί ευρωτίαση.

Επειτα από αυτήν την εξέλιξη, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης από καταναλωτή και σε συνέχεια εσωτερικών μακροσκοπικών ελέγχων από την εταιρία μας για την παρουσία ευρωτίασης σε μεμονωμένα τεμάχια του προϊόντος “Maitre Jean Pierre Rye Bread 500g”, με ημερομηνίες λήξης 19.09.2018, 26.09.2018 και 03.10.2018, που παράγεται από την εταιρία Harry-Brot GmbH, ανακοινώνουμε ότι η εταιρία μας προχώρησε για προληπτικούς λόγους στην απόσυρση του προϊόντος».

Οπως επισημαίνεται, παρακαλούνται όσοι έχουν αγοράσει το προϊόν να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας, λαμβάνοντας το αντίτιμο της αγοράς του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ