Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Η γλυκιά Διώνη «έγραψε» την… αυτοβιογραφία της

❱❱ Πώς από τον βέβαιο θάνατο έφτασε να «τρελαίνει» μαθητές χάρη στην ευφυΐα και στις μοναδικές ικανότητές τηςΜια συμπαθέστατη σκυλίτσα «υπογράφει» το πρώτο της βιβλίο! Μια υπέροχη αυτοβιογραφική ιστορία για όσα δύσκολα έζησε στους δρόμους, αλλά και για την αγάπη που βιώνει από την ημέρα που τρύπωσε στην αγκαλιά της Κατερίνας Παπαποστόλου, με την οποία μοιράζεται από το 2011 της ζωή της αλλά και το ίδιο κεραμίδι!

Η όμορφη τετράποδη Διώνη (μητέρα της θεάς Αφροδίτης κατά την ελληνική μυθολογία) με τη δύναμη του μαγικού ρεαλισμού και συγγραφικό… συνεταίρο τη «συγκάτοικό» της και υπέροχη δασκάλα έγραψαν «Το δώρο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Welldone, με σκοπό να εμπνεύσουν τους ανθρώπους για έναν κόσμο αγάπης και ισότητας για όλους!

Η ζωή δεν της χαρίστηκε. Βρέθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2011 μέσα σε μια λίμνη αίματος, μαχαιρωμένη στον λαιμό (σ.σ.: τραύμα που της στέρησε την όραση στο ένα μάτι) και στην ουρά, πυροβολημένη και χτυπημένη. Την είχαν αφήσει να πεθάνει αβοήθητη σε κεντρικό σημείο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ομως, η μοίρα που της έδειξε το πιο σκληρό πρόσωπό της έμελλε να της δείξει τελικά και την άλλη όψη του… νομίσματος. Η Διώνη διασώθηκε και υιοθετήθηκε από την Κατερίνα Παπαποστόλου, ξεκινώντας μια νέα ζωή μαζί της. Τον Οκτώβριο του 2012 άρχισε η διαδικασία της απόλυτα θετικής εκπαίδευσής της από τον Δημοσθένη Μουμιάδη.

Παράλληλα η «μαμά» της ίδρυσε τις Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) και σε κάθε επίσκεψή της σε σχολικά συγκροτήματα η Διώνη αφήνει άπαντες έκπληκτους με την ευφυΐα και τις μοναδικές της ικανότητες. Παράλληλα ενημερώνονται οι μαθητές τι πρέπει να κάνουν αν βρουν ένα ζώο χτυπημένο ή εγκαταλειμμένο.

5 3

Εξι χρόνια από τη διάσωσή της και αφού ήρθε σε επαφή με πάνω από 150.000 μαθητές η σκυλίτσα -μέσω της Κατερίνας- αποφάσισε να… σπάσει τη σιωπή της και να βάλει την πατούσα της ως αποτύπωμα στην πρώτη αυτοβιογραφία σκύλου στην Ελλάδα!

«Το δώρο» είναι ένα βιβλίο για κάθε αδέσποτο σκύλο που πλέον έχει φωνή και δεν φοβάται να μιλήσει για όσα βιώνει. Ενα βιβλίο ενσυναίσθησης. Μια έκδοση αφιερωμένη στα ζώα, που πάντα μας διδάσκουν. Μια μαγική αλλά αληθινή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης, της θέλησης και της καλοσύνης, για να πιστέψουμε όλοι ότι μπορούμε όλα να τα καταφέρουμε, αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά. Η Κατερίνα και η Διώνη δίνουν σε όλους μας την ελπίδα ότι ακόμα κι αν τα πράγματα συνεχίσουν να είναι δύσκολα θα υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι που θα χτυπούν το κακό στη ρίζα του, με την παιδεία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...