Εξάρθρωση σούπερ σπείρας ναρκωτικών, που θα «έσπρωχνε» στην αγορά «εμπόρευμα» 500.000 €

❱❱ Μεγάλοι «παίκτες» στην παράνομη αγορά των ναρκωτικών ήταν τα μέλη της σπείρας που εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, αφού εκτιμάται ότι αν κατάφερναν να ρίξουν στην πιάτσα το «εμπόρευμα» που είχαν θα έφτανε σε αξία τα 500.000 ευρώ.Οι συλληφθέντες, τρεις αλλοδαποί και τέσσερις Ελληνες, ανάμεσά τους και μια 51χρονη γυναίκα, καλλιεργούσαν μια χασισοφυτεία με 607 δενδρύλλια σε δύσβατη περιοχή της Λακωνίας, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα με τη συνδρομή των ελικοπτέρων της ΕΛ.ΑΣ. 

Από εκεί τα μέλη της σπείρας μετέφεραν τα δενδρύλλια στη Ραφήνα, όπου είχαν στήσει ένα εργαστήριο-αποξηραντήριο κάνναβης και, μόλις η «παραγωγή» ήταν έτοιμη προς πώληση, αποθήκευαν τις ποσότητες σε ένα σπίτι στη Νίκαια, όπου βρίσκονταν και τα σπίτια κάποιων από τους δράστες. 

Εκτός από το παράνομο εμπόρευμα, άφηναν εκεί και τα έξι αυτοκίνητα με τα οποία έκαναν τις μεταφορές των φορτίων. Μάλιστα, στις διαδρομές που έκαναν από τη Λακωνία μεταφέροντας την πρώτη ύλη ως προπομπός λειτουργούσε η γυναίκα. Ο ρόλος της ήταν να προηγείται με γρήγορο αυτοκίνητο αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, ώστε να τη σταματήσουν τυχόν μπλόκα των αστυνομικών και να περάσουν έτσι ανενόχλητοι πίσω της οι συνεργοί της! 

Εκτός από τα εκατοντάδες δενδρύλλια και οκτώ κιλά χασίς, στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν όπλα, συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης και πλήρης εξοπλισμός για την αποξήρανση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών