Ραντεβού στο facebook

❱❱ Ο κολοσσός των social media ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας εφαρμογής για γνωριμίεςΤο facebook θέλει να επισημοποιήσει αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια άτυπα στη σελίδα του, λανσάροντας εφαρμογή που υπόσχεται γνωριμίες χωρίς κινδύνους, όπως το stalking.

Ο κολοσσός των social media ανακοίνωσε την Πέμπτη την έναρξη της λειτουργίας του Facebook Dating, η οποία όμως θα πραγματοποιείται σε πρώτο χρόνο δοκιμαστικά και μόνο στην Κολομβία, χώρα που επελέγη γιατί οι πολίτες της δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εφαρμογές γνωριμιών.

Η εφαρμογή Facebook Date διαφοροποιείται από τις παραδοσιακές εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Tinder, σημαντικά, αφού, ενδεικτικά, οι χρήστες δεν μπορούν να χαζέψουν το προφίλ από τα ταίρια που τους προτείνονται.

Αντίθετα, όταν ενδιαφέρονται για κάποιον άλλον χρήστη, πρέπει να του στείλουν μήνυμα με κάποια ερώτηση που βασίζεται σε κάποιο από τα χαρακτηριστικά που αυτός ή αυτή έχουν επιλέξει να δημοσιοποιήσουν. Μόνο αφού κάνουν την ερώτηση ή το σχόλιο θα μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο προτεινόμενο ταίρι. Αυτή η μέθοδος επιβάλλεται από την εφαρμογή γνωριμιών που λανσάρει το facebook σε μια προσπάθεια να αποφεύγεται η τυχαία σάρωση στα προφίλ που σπάνια οδηγεί σε ουσιαστική επικοινωνία.

Οι χρήστες αυτής της εφαρμογής, που αποτελεί κομμάτι του facebook και δεν προσφέρεται αυτόνομα, δημιουργούν νέο προφίλ, ξεχωριστό από αυτό που έχουν στο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούν να αναρτήσουν έως 12 φωτογραφίες και να απαντήσουν σε έως 20 ερωτήσεις, όπως «Πώς είναι για σένα η τέλεια ημέρα;». Τα προτεινόμενα ταίρια είναι σε ακτίνα έως 100 χλμ. από τη θέση που δηλώνει ο χρήστης και δεν είναι στη λίστα με τους φίλους του. Τέλος, η εφαρμογή δεν επιτρέπει μετά την αποστολή μηνύματος να ξαναδεί ο χρήστης το προφίλ στο οποίο έστειλε ή να στείλει και άλλα μηνύματα αν δεν απαντηθεί το πρώτο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ