Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Άρπαξε δύο αγγελούδια έξω από σχολείο

❱❱ Θρίλερ στην Κύπρο! 35χρονος ξεγέλασε τον Φίλιππο και τον φίλο του, Θεμιστοκλή παριστάνοντας τον νέο δάσκαλό τουςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τα χειρότερα σενάρια που φοβούνταν οι κυπριακές αστυνομικές Αρχές για τα δύο 11χρονα ελληνικής καταγωγής αγοράκια, τα οποία απήχθησαν το πρωί της Τρίτης έξω από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν.

Υστερα από θρίλερ λίγων ωρών, τα παιδιά βρέθηκαν σώα κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκαν, βάζοντας τέλος στην αγωνία των γονιών τους! Παράλληλα, συνελήφθη ο Κύπριος απαγωγέας, ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών και περνάει από ανάκριση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο δράστης, ο οποίος είναι 35 χρονών αλλά από τα ρούχα που φορούσε έμοιαζε μεγαλύτερος, εντοπίστηκε σε πολυκατοικία της περιοχής. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και του πέρασαν χειροπέδες χάρη σε μια πληροφορία που έδωσε ένας πολίτης. Οπως έγινε γνωστό, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για οποιοδήποτε αδίκημα. Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα κίνητρα του 35χρονου νοσηλευτή, ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου εκτίμησε πως το πιθανότερο είναι να απήγαγε τα παιδιά για να ζητήσει λύτρα.

Μετά το τέλος της περιπέτειάς τους τα δύο αγοράκια, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, καθώς ήταν σοκαρισμένα και αφυδατωμένα. Αν και στην αρχή διέρρευσε η πληροφορία ότι τα παιδιά βρέθηκαν ναρκωμένα, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου έσπευσε να το διαψεύσει με ανάρτησή της.

Η κοινή γνώμη στην Κύπρο και την Ελλάδα παρακολούθησε χθες με κομμένη την ανάσα τις προσπάθειες ανεύρεσης των δύο Ελληνόπουλων, που έμελλε να ζήσουν τον απόλυτο τρόμο σε τόσο τρυφερή ηλικία. Ολα συνέβησαν στις 7.30 το πρωί της Τρίτης, την ώρα που τα δύο αγγελούδια βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου τους μαζί με άλλους τρεις φίλους τους.

Κάποια στιγμή τα πλησίασε ο άγνωστος -ως τότε- άνδρας που προφασίστηκε ότι είναι δάσκαλος και ότι ήθελε να τον βοηθήσουν να μεταφέρει βιβλία επειδή είχε δεμένο το χέρι του με πρόχειρο επίδεσμο. 

Ετσι, τα επιβίβασε σε ένα γκρι όχημα τύπου βαν και τράπηκε σε φυγή. Αμέσως σήμανε συναγερμός, όμως οκτώ ώρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον απαγωγέα, να περικυκλώσουν το διαμέρισμά του και να τον συλλάβουν, απελευθερώνοντας τα παιδιά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...