Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τον έκανε «τσακωτό» με τη sexy ανιψιά της

❱❱ Η απατημένη τη φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Αττική και την έπιασε στα πράσα με τον… μπερμπάντη σύζυγό της«Φίδι στον κόρφο της» έκρυβε εν αγνοία της μία 36χρονη γυναίκα, η οποία προσέλαβε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον 38χρονο σύζυγό της και τον έκανε «τσακωτό» σε θερμές περιπτύξεις με τη σέξι 22χρονη ανιψιά της!

Το hot περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Αττικής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι τίτλοι τέλους στον γάμο της 36χρονης άρχισαν να γράφονται όταν αποφάσισε να φιλοξενήσει στο σπίτι της τη νεαρή και όμορφη ανιψιά της.

Ομως, σύντομα μπήκε στην… εξίσωση και ο σύζυγος της 36χρονης, ο οποίος γοητεύτηκε από την εντυπωσιακή και ζωηρή κοπέλα, και άρχισαν να κάνουν στενή παρέα. Μάλιστα, συχνά η 36χρονη έφευγε από το σπίτι και άφηνε μόνους τον σύζυγό της και την «πέτρα του σκανδάλου», μη γνωρίζοντας ότι έβαζε τον… λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Εξάλλου, η 22χρονη ήταν άτομο υπεράνω υποψίας και δεν είχε δώσει δικαίωμα στη θεία της να πιστεύει πως έβλεπε με «άλλο μάτι» τον θείο της!

Σαν φιγουρίνι

Ομως, ο ερωτοχτυπημένος άντρας άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά, να γίνεται απόμακρος και να φεύγει από το σπίτι ντυμένος σαν… φιγουρίνι! Η ύποπτη στάση του 38χρονου κίνησε υποψίες στη γυναίκα του, που αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή.
Τις επόμενες μέρες ο ντετέκτιβ έγινε «η σκιά» του 38χρονου και, όταν τελείωσε την έρευνά του, μετέφερε τα μαντάτα στην 36χρονη!

Το σοκ ήταν διπλό για την άτυχη γυναίκα, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε απλώς ο χειρότερος φόβος της, αλλά έμαθε επιπλέον πως η γυναίκα που είχε ξεμυαλίσει τον άντρα της δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη της ανιψιά!

Οπως ήταν αναμενόμενο, η απατημένη γυναίκα έγινε πυρ και μανία και αποφάσισε να πιάσει η ίδια στα πράσα τον… μπερμπάντη σύζυγο και την «άτακτη» ανιψιά. Μία μέρα, όταν ο άνδρας της βγήκε από το σπίτι, τον ακολούθησε και τον έπιασε σε τρυφερό τετ α τετ με την 22χρονη!
Το παράνομο ζευγαράκι τα έχασε βλέποντας μπροστά του την 36χρονη και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Είναι άγνωστο τι ειπώθηκε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αν και σε έξαλλη κατάσταση, η απατημένη κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της. Ομως, κατέστησε σαφές στους δύο «προδότες» ότι δεν θέλει να τους ξαναδεί στα μάτια της!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...