Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Εγινε μακελειό, στείλτε ασθενοφόρα»

❱❱ Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για καθηγήτρια που άφησε πίσω της δύο ορφανά! Είχε χάσει τον άντρα της σε τροχαίοΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά

Μια μοιραία εκτίμηση προκάλεσε τον χαμό της αγαπημένης καθηγήτριας των μαθητών του γυμνασίου της Κάτω Τιθορέας, που έχασε τη ζωή της χθες το πρωί, όταν το αυτοκίνητο με το οποίο πήγαινε στο σχολείο μαζί με άλλους τρεις καθηγητές πέρασε τις μπάρες σε φυλασσόμενη διάβαση και συγκρούστηκε με τρένο.

Η 49χρονη Χριστίνα Οικονόμου από τη Λαμία άφησε πεντάρφανα τα δύο παιδιά της που μεγάλωνε μόνη εδώ και δύο χρόνια, μετά τον θάνατο του συζύγου της επίσης σε τροχαίο!

20100122 2

Η τραγωδία που βύθισε στον θρήνο την περιοχή συνέβη λίγο έξω από την Κάτω Τιθορέα, λίγη ώρα από τη στιγμή που οι καθηγητές ξεκίνησαν για το σχολείο, όπως κάθε μέρα, με οδηγό την 55χρονη γυμνασιάρχη και συνεπιβάτες τη 49χρονη Χριστίνα και ακόμη δύο καθηγητές, έναν 40χρονο και έναν 51χρονο ιερέα. Φτάνοντας στη φυλασσόμενη διάβαση στο Μόδι οι μπάρες κατέβηκαν και οι καθηγητές περίμεναν πίσω από άλλα αυτοκίνητα. Ο χρόνος κυλούσε, οι μπάρες δεν ανέβαιναν και το κουδούνι του σχολείου θα χτυπούσε.

img 3406

Τότε ίσως η γυμνασιάρχης οδηγός θεώρησε ότι το τρένο είχε περάσει και οι μπάρες έμειναν κάτω, όπως συμβαίνει συχνά, σύμφωνα με μαρτυρίες από την περιοχή. Ετσι, πήρε τη μοιραία απόφαση να περάσει για να μην καθυστερήσουν στο μάθημα! Δεν αποκλείεται να νόμισε ότι οι μπάρες κατέβηκαν από λάθος, παρά τα προειδοποιητικά φώτα και το ηχητικό σήμα.

img 3409 1

Σε κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίστηκε με ταχύτητα η αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν προς Αθήνα και εμβόλισε το αυτοκίνητο, παρασύροντάς το για περίπου ένα χιλιόμετρο! Η 49χρονη Χριστίνα, που βρισκόταν στην πλευρά του τρένου, βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τη φοβερή σκηνή ειδοποίησε την Αστυνομία, φωνάζοντας: «Στείλτε ασθενοφόρα, έγινε μακελειό!» Οι πυροσβέστες και κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια νεκρή την άτυχη καθηγήτρια και σοβαρά τραυματισμένη τη γυμνασιάρχη. Οι άλλοι δύο καθηγητές ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένοι, αλλά σε σοκ.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας, απ’ όπου ο ιερέας πήρε ήδη εξιτήριο. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην περιοχή και ιδιαίτερα στο γυμνάσιο, με τους μαθητές και τους συναδέλφους των καθηγητών να προσπαθούν συγκλονισμένοι να καταλάβουν πώς συνέβη το κακό. Οπως είπε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο διοικητής του νοσοκομείου Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, θα διατεθούν ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός για να στηρίξουν ψυχολογικά τα δύο παιδιά της καθηγήτριας που έφυγε από τη ζωή.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...