Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αποκάλυψε ότι τη στιγμή της τραγωδίας στα...

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως 14 μήνες...

Καλογεροπούλου, Ντενίση και Ψάλτη αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Γιάννη Φέρτη

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Κονσέρτο θανάτου στην τραγωδία του Αργους!

❱❱ Ο φοιτητής Ιατρικής έπαιξε πιάνο στην ετεροθαλή αδελφή του και τη μητριά του πριν εκτελέσει εν ψυχρώ τη Στελλίτσα • H χαροκαμένη γιατρός είχε σώσει την Ασπασία ΜπόγρηΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Δύο τραγικές μητέρες βαδίζουν στο ίδιο μονοπάτι του πόνου σαν πρωταγωνίστριες αρχαίου δράματος, εξαιτίας ενός εφιαλτικού παιχνιδιού της μοίρας, το οποίο αποκαλύφθηκε μετά την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει το Αργος. Η μητέρα της 11χρονης Στέλλας, που πυροβολήθηκε εξ επαφής από τον ετεροθαλή αδελφό της -αν και λίγες ώρες πριν της έπαιζε πιάνο-, ήταν η αναισθησιολόγος που έσωσε τη ζωή της 21χρονης Ασπασίας Μπόγρη την ώρα που όλοι πίστευαν πως δεν θα καταφέρει να επιζήσει όταν την πυροβόλησε ο ίδιος της ο πατέρας τον Αύγουστο του 2013!

Τη συγκλονιστική παράμετρο της τραγωδίας, που φέρει τις δύο μανάδες να έχασαν ή να βλέπουν να μαραζώνει ό,τι πολυτιμότερο είχαν από τα χέρια δικών τους ανθρώπων, έφερε στο φως η μητέρα της Ασπασίας. Οπως αποκάλυψε η Σπυριδούλα Φατούρου, με τη μητέρα που θρηνεί το 11χρονο αγγελούδι της τη συνδέει ακόμα μία τραγική σύμπτωση.

1234

Η γυναίκα αυτή είχε βάρδια ως αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο του Αργους την ημέρα που διακομίστηκε η κόρη της σοβαρά τραυματισμένη: «Την Ελένη Κ., την τραγική μάνα του κοριτσιού, όχι απλώς τη γνωρίζω, αλλά είναι η γυναίκα που έσωσε την Ασπα μου» τόνισε σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Σπυριδούλα Φατούρου και πρόσθεσε: «Ηταν εκείνη που παρέλαβε στο Νοσοκομείο του Αργους την Ασπα μου όταν την πυροβόλησε ο ίδιος της ο πατέρας. Η Ασπα είχε την εικόνα νεκρής και η Ελένη Κ. φώναζε: “Εγώ θα τη διασωληνώσω μόνο για τα 17 της χρόνια”. Πάντα έλεγα πως, κάθε φορά που θα τη συναντώ, το λιγότερο που μπορώ να κάνω για εκείνη είναι να της φιλώ τα χέρια. Αυτή η γυναίκα, αυτός ο άγγελος που κατάφερε να κρατήσει στη ζωή το δικό μου παιδί, βιώνει σήμερα τον χαμό του παιδιού της από ένα ανάλογο ενδοοικογενειακό κακό… Κλαίω και πονώ γι’ αυτό το κοριτσάκι, γι’ αυτήν την τραγωδία που μου έφερε στον νου την τραγωδία του δικού μου παιδιού…»

Στο μεταξύ, τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις τελευταίες ώρες του 29χρονου φοιτητή Ιατρικής, προτού βάψει τα χέρια του με το αίμα της αδελφής του και το δικό του, προκαλούν ανατριχίλα!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το βράδυ πριν από τη δολοφονία ο 29χρονος φοιτητής Ιατρικής Κωνσταντίνος Π., που λάτρευε τη μουσική, έπαιξε πιάνο (!) στην ετεροθαλή αδελφή του και τη μητριά του και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο! Το πρωί της Κυριακής γείτονες τον είδαν να πίνει καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού της οδού Ομήρου, χωρίς τίποτα να προμηνύει το κακό που θα ακολουθούσε!

1554578 1438149459750375 933519281 n

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι θόλωσε στις 14.40 της Κυριακής το μυαλό του 29χρονου και τον έσπρωξε να εκτελέσει εν ψυχρώ με καραμπίνα την 11χρονη αδελφή του και να βάλει φωτιά στο σπίτι. Το ενδεχόμενο να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται ότι απομακρύνεται όσο περνούν οι ώρες.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι την προηγούμενη μέρα ο νεαρός φοιτητής, ο οποίος έκανε την πρακτική του στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, είχε διαπληκτιστεί με τον μικροβιολόγο πατέρα του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...