Ο ΟΔΔΥ βγάζει «κοψοχρονιά» 101 αυτοκίνητα και μηχανές

❱❱ Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 101 οχήματα με τιμές που ξεκινούν από… 120 ευρώ (!) βγάζει σήμερα στο σφυρί η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) στη ΜαγουλέζαΑυτοκίνητα, μηχανές και μοτοποδήλατα θα δημοπρατηθούν και οι τιμές εκκίνησης είναι ιδιαίτερα χαμηλές, προκειμένου να τραβήξουν ολοένα και περισσότερους ενδιαφερομένους.

Τα οχήματα που εκποιούνται είναι μεταχειρισμένα, αλλά μέσα στη λίστα υπάρχουν και μοντέλα που για να τα αποκτήσει κάποιος θα χρειαστεί να πληρώσει πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ολα προέρχονται από κατασχέσεις και κάποια από αυτά είναι έτοιμα για κυκλοφορία. Ωστόσο, ορισμένα ενδέχεται να χρειαστούν επισκευές. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερομένους με τη βοήθεια τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους, χωρίς όμως τη χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους.

Στην αποθήκη

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9.15 το πρωί στην αποθήκη της υπηρεσίας στα Ανω Λιόσια, όπου περιμένουν τους νέους ιδιοκτήτες τους 38 μοτοσικλέτες, 60 αυτοκίνητα και τρία ποδήλατα.
Ανάμεσα σε αυτά που τραβούν το μάτι είναι μια Mercedes E240 του 1999 με τιμή εκκίνησης τα 800 ευρώ, ένα Saab 9-5 του 2004 με τιμή εκκίνησης τα 700 ευρώ, ένα Ford Mondeo του 2005 με τιμή εκκίνησης τα 1.000 ευρώ, μία Mercedes S320 του 1999 με τιμή εκκίνησης τα 1.750 ευρώ και μία BMW 735i του 1992 με εκκίνηση στα 650 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ