Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Σπύρος Μπιμπίλας: «Περιμένω έναν άνθρωπο που θα μπορέσω να κάνω ένα σύμφωνο...

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση σε συνέντευξή...

Εξομολόγηση Ελεονώρας Μελέτη: «Με έφτασε στα όριά μου, πήρα το αυτοκίνητο και...

Μία δύσκολη ημέρα πέρασε την Τρίτη η Ελεονώρα Μελέτη...

Όλη η μαγεία των εορτών στην Grecotel

Από την ιστορική Αθήνα και την πανέµορφη Αλεξανδρούπολη, έως...

Πέτρος Ίμβριος: Το νέο βιντεοκλίπ με ανακριτές τους Παπαδόπουλο – Φιλίππου (βίντεο)

Mε μία δυναμική, ρυθμική και άκρως ανεβαστική ρούμπα, επιστρέφει...

Λολίτες έμπλεξαν οικοδόμο σε… όργια

❱❱ Ο «δράστης», αφού απέδειξε την αθωότητά του, μήνυσε τους γονείς ενός κοριτσιού για συκοφαντική δυσφήμησηΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Ανήλικες λολίτες ήταν οι πρωταγωνίστριες μιας «ροζ» υπόθεσης που συγκλόνισε τη Ρόδο, καθώς είχαν κατηγορήσει έναν οικοδόμο ότι εξανάγκαζε τις ίδιες και δύο φίλες τους σε όργια, τα οποία μάλιστα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του.

Το σκάνδαλο αποδείχθηκε «μαϊμού», όμως τώρα επανέρχεται στη δημοσιότητα. Αυτήν τη φορά αφορμή στάθηκε η αναβολή της δίκης των γονιών της μιας από τις κοπέλες (ήταν 15 ετών το 2014, όταν ήρθε στο φως η υπόθεση), οι οποίοι στις 26 Μαρτίου θα καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Η δίωξη σε βάρος τους ασκήθηκε μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία που κατέθεσε ο 56χρονος (σήμερα) οικοδόμος από την Ιαλυσό. Ο άντρας είχε αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας, μετά τις καταγγελίες της 15χρονης και της 17χρονης φίλης της. Το αποτέλεσμα ήταν να ζήσει μία μαραθώνια δικαστική περιπέτεια ώσπου να καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά του και να αφεθεί τελικά ελεύθερος. Οπως ισχυρίζεται ο οικοδόμος, ηθικός αυτουργός της σκευωρίας σε βάρος του είναι ο πατέρας της 15χρονης.

Το κορίτσι είχε καταγγείλει το 2014 ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης μαζί με τη 17χρονη φίλη της από τον οικοδόμο, ο οποίος τις είχε υποχρεώσει σε όργια μαζί με άλλες δύο φίλες τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2014 ο οικοδόμος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της πρώτης, πήγαινε στο σπίτι της και την έπαιρνε για να την πάει βόλτα με το αυτοκίνητο. Κατόπιν, γνώρισε την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη φίλη της και τις άλλες δύο ανήλικες, τις οποίες -όπως κατήγγειλαν τα κορίτσια- εξανάγκαζε να γδύνονται μέσα στο αυτοκίνητό του και να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις η μία στην άλλη, ενώ αυτός τις μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του και ταυτόχρονα αυνανιζόταν! Ομως, από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος φώναζε ότι ήταν αθώος και δήλωνε θύμα της 15χρονης και της 17χρονης.

Ετσι, μέσω μιας τρίτης ανήλικης εξασφάλισε αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης, στα οποία η κοπέλα ομολογούσε ότι όσα κατατέθηκαν σε βάρος του ήταν ψέματα! Στα μηνύματα η 15χρονη ομολογούσε στη φίλη της ότι αισθανόταν τύψεις για όσα κατήγγειλε σε βάρος του οικοδόμου, αφού δεν ευσταθούσε τίποτε, ενώ αποκάλυπτε ότι προτίθεται να τον αποκαταστήσει με νέα της κατάθεση. Παράλληλα, ο οικοδόμος είχε στην κατοχή του και μηνύματα που του είχε στείλει η ανήλικη στο facebook, με τα οποία φερόταν να τον πολιορκεί.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

«Μετακομίζει» σε νέο κανάλι ο «Έρωτας φυγάς;»

Τελικά, ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

Περιμένει τρίτο παιδάκι και το ανακοίνωσε στο instagram

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς θα γίνει για τρίτη φορά μανούλα. Πόζαρε με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά ανακοινώνοντας τ

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ, ο άντρας μου είναι κιμπάρης»

Η δημοσιογράφος παντρεύεται και ετοιμάζει με τον σύντροφό της...