Άνδρες: Είδος προς… εξαφάνιση

❱❱ Το ίντερνετ μειώνει τη γονιμότητα υποστηρίζει Ελληνας επιστήμονας και λέει ότι στον κόσμο θα μείνουν μόνο γυναίκεςΕίδος προς… εξαφάνιση θα γίνει το ανδρικό φύλο σε βάθος χιλιετιών, καθώς τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα όχι μόνο μειώνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα των ανδρών αλλά εν τέλει θα τους υποκαταστήσουν!

Οπως υποστηρίζει σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr ο πρώην κοσμήτορας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο Wolverhampton της Αγγλίας Γιάννης Κουτεντάκης, «ο άνδρας θα εξαφανιστεί, καθώς δεν θα χρειάζεται στην αναπαραγωγή και τη διαιώνιση του είδους και θα επιβιώσει μόνο η γυναίκα»!

Σύμφωνα με τον καθηγητή, «ό,τι δεν χρειάζεται η φύση το εξαφανίζει» και εξηγεί: «Η μειωμένη κίνηση στους άνδρες, που επιβαρύνεται με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του ίντερνετ και των τεχνολογικών μέσων γενικότερα, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της σεξουαλικότητάς τους». Αυτό έχει άμεση επίπτωση στην αναπαραγωγική ικανότητα των ανδρών. «Δεν λειτουργεί το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου. Και ίσως δεν είναι προφανές ακόμα, όμως στην επόμενη γενιά αυτό θα είναι καταφανέστατο στους άνδρες» αναφέρει και τονίζει ότι ο άνδρας-κυνηγός έχει πλέον εκλείψει.

«Υπάρχουν μελέτες οι οποίες χαρακτηρίζονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Σε χιλιάδες χρόνια ίσως αλλάξει η δομή, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η γονιμοποίηση και απλώς δεν θα χρειάζεται η συμμετοχή του άνδρα» υπογραμμίζει ο κ. Κουτεντάκης, ο οποίος συμπληρώνει: «Προσαρμόζεται ο οργανισμός. Σε βάθος χρόνου θα έχουμε ένα νέο ον με νέα χαρακτηριστικά. Αυτό το ον, όμως, θα είναι θηλυκό. Οπότε ναι, οι γυναίκες θα μπορούν να κάνουν μόνες τους παιδί. Το τρίτο φύλο θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι είναι ένα σκαλοπάτι προς αυτήν τη μεγάλη αλλαγή»!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ