Το botox, εχθρός του οργασμού

❱❱ Οι ενέσεις στο πρόσωπο δυσκολεύουν τις γυναίκες να μεταφέρουν στους εραστές τους το μήνυμα ότι απολαμβάνουν το sexΑν σηκωθεί το φρύδι σας διαβάζοντας τα παρακάτω, τότε μάλλον δεν διατρέχετε κίνδυνο απώλειας οργασμού. Και αυτό γιατί οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσες γυναίκες υποβάλλονται σε ενέσεις botox για να έχουν ατσαλάκωτη έως ανέκφραστη όψη είναι λιγότερο πιθανό να πετύχουν σεξουαλική κορύφωση. 

Οι ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης παραλύουν τα νεύρα, δυσκολεύοντας έτσι τον σχηματισμό μεγάλης γκάμας εκφράσεων.

Ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Κάρντιφ ανακάλυψαν ότι αυτό έχει αποτέλεσμα οι γυναίκες να δυσκολεύονται να κάνουν τους εραστές τους να καταλάβουν ότι απολαμβάνουν το σεξ. Αυτό, όπως εξηγούν, επηρεάζει τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι και στερεί από το αίσθημα της σωματικής ευχαρίστησης.
Ο δρ Μάικλ Λιούις, που ήταν επικεφαλής της έρευνας, εξήγησε ότι, όπως οι άνθρωποι δυσκολεύονται να νιώσουν εκστατικά χαρούμενοι χωρίς να γελούν, αντιστοίχως δυσκολεύονται να φτάσουν στον οργασμό χωρίς να έχουν τον πλήρη έλεγχο των μυών του προσώπου τους.

«Οι εκφράσεις του προσώπου που συνδέονται με τον οργασμό ενεργοποιούν τους ίδιους μυς που στοχοποιούνται κατά κανόνα στη χορήγηση μπότοξ. Η προβλεπόμενη επίδραση είναι ότι οι γυναίκες μπορεί να νιώθουν οργασμό σε μικρότερη έκταση και να δυσκολεύονται να κορυφώσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δρ Λιούις, ο οποίος μαζί με την ομάδα του μελέτησαν 36 γυναίκες, οι 24 από τις οποίες είχαν υποβληθεί σε ενέσεις botox.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ