Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Τα σπαρακτικά τελευταία λόγια της Λαγούδη στα χέρια των τριών αδίστακτων δολοφόνων της

❱❱ Σύμφωνα με όσα κατάθεσε αυτόπτης μάρτυρας, η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν από το τέλος της προειδοποίησε τους τρεις φονιάδες τηςΕκλιπαρούσε τους δολοφόνους της να την αφήσουν η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη κατά τα τελευταία λεπτά της ζωής της, όπως αποκάλυψε ο άντρας που έγινε κατά τύχη αυτόπτης μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση.

Το ύψωμα στο οποίο βρισκόταν είχε άριστη οπτική για να βλέπει τι γινόταν στην παραλία της Φωτμού και αρκετά καλή ακουστική, ώστε να ακούσει τη 44χρονη χήρα να ρωτάει, να παρακαλεί και κατόπιν να προειδοποιεί τους άντρες με τους οποίους είχε συναντηθεί: «Γιατί; Ακουσέ με… Θα το πληρώσετε, αφήστε με» παρακαλούσε, αλλά εκείνοι της απάντησαν κοφτά: «Σκάσε»!

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς και αργότερα στον εισαγγελέα ότι παρακολούθησε καρέ καρέ τη δολοφονία της μητέρας τριών παιδιών από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας στις 6 Ιανουαρίου στην παραλία Φωτμού, στην Τριχωνίδα Θέρμου.

«Πέρασαν μπροστά μου»

«Εγώ τα έχω πει στον εισαγγελέα και πήγα μαζί εκεί πέρα. Ημουν εκεί, άκουσα τι έγινε» επέμεινε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε ότι οι άντρες που σκότωσαν την Ειρήνη ήταν συνολικά τρεις:

«Οι δύο άντρες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, το μαύρο τζιπ. Αυτοί είχαν κατέβει από το Πετροχώρι, πέρασαν μπροστά μου και πήγαν στην αμμουδιά. Ηρθαν από εκεί που δεν έχει κάμερες. Είχε βγει το τζιπ πιο δω, 300 μέτρα από εκεί που τη σκότωσαν και περίμεναν αυτοί. Οταν έφτασε η γυναίκα, σταμάτησε πόρτα με πόρτα και μιλούσε δύο λεπτά με έναν από αυτούς. Ηταν τρεις που σκότωσαν τη γυναίκα και άκουγα και μία ψιλή φωνή. Η ψιλή φωνή ήταν γυναίκα. Η πιο χοντρή φωνή ήταν της Ειρήνης που φώναζε: «Αφήστε με». Ακούστηκε στο Πετροχώρι, χίλια μέτρα πάνω».

Οπως αποκαλύπτει ο μάρτυρας, τρόμαξε και άρπαξε το όπλο του: «Αρπαξα το τουφέκι μου και έβαλα οκτώ φυσίγγια, γιατί είχε τρία μέσα. Λέω “αν ζητήσει βοήθεια, θα ρίξω”. Αλλά δεν ζήτησε, γιατί δεν ζήτησε; Ακουσα μια συμπλοκή μέσα σε αμάξι, σε κλειστό χώρο. Ακουγα γυναίκες, άντρες κι άκουσα καθαρά ένα “σκάσε”» περιέγραψε και πρόσθεσε πως νόμιζε πως καβγάδιζαν Αλβανοί.

«Λέω “τι διάολο τσακώνονται κάτω, Αλβανοί είναι;” Νόμιζα ότι μαζεύουν ελιές και τσακώνονται, όπως κάνουν συνήθως στα χωράφια. Επειτα από ένα δύο λεπτά βγήκε έξω από το αμάξι η Ειρήνη. Τότε, δεν ήξερα ποια είναι. Ελεγε συνέχεια “άκουσέ με” και ρωτούσε “γιατί;”, ενώ η τελευταία της κουβέντα ήταν “θα το πληρώσετε”. Μετά κάτι της έβαλαν στο στόμα και τελείωσε. Μετά από τρία λεπτά είδα μια στήλη καπνού 50 μέτρα και χάθηκε. Νόμιζα ότι είναι Αλβανοί που καίγανε τα ξύλα που μένουν από τις ελιές και ησύχασα».

«Τι ψάχνετε, ρε παιδιά;»

«Την άλλη ημέρα είδα την Πυροσβεστική να πηγαίνει πέρα δώθε. Ρώτησα “τι ψάχνετε, ρε παιδιά;” και μου απάντησαν “χάθηκε μια γυναίκα με ένα αμάξι”. Κοιτάω τηλεόραση μετά από δύο ημέρες… Αυτό το αμάξι χάθηκε; Αυτό το αμάξι ήταν εκεί, με ένα τζιπ».

Σύμφωνα με πληροφορίες της δικαστικής συντάκτριας Μαίρης Μπενέα, ύστερα από εισαγγελική παραγγελία άνοιξαν οι κεραίες, οι οποίες τη μέρα της δολοφονίας της Ειρήνης δεν έπιασαν κανένα στίγμα από το κινητό της, που σημαίνει ότι δεν έστειλε τίποτα στο στενό φιλικό της πρόσωπο, όπως έχει λεχθεί.

Ομως, το συγκεκριμένο άτομο ισχυρίζεται ότι το μήνυμα αυτό εστάλη. Δεν αποκλείεται, πάντως, η 44χρονη να χρησιμοποίησε τη διαδικτυακή εφαρμογή Viber για να στείλει το μήνυμα. Επίσης, 9 με 10 το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου 6/01/2018 το φιλικό πρόσωπο της Ειρήνης Λαγούδη έσβηνε πολλά μηνύματα.

Ερωτώμενος από τον εισαγγελέα γι’ αυτή του την κίνηση, απάντησε ότι το έκανε γιατί θα πήγαινε να δει τη γυναίκα του και τα πεθερικά του. 

Τέλος, το ίδιο άτομο φέρεται ότι εκείνη την ημέρα είχε ασυνήθιστη δραστηριότητα. Ετσι τη χαρακτηρίζει η Δικαιοσύνη. Επαιρνε τηλέφωνο ανθρώπους με τους οποίους δεν είχε μιλήσει ποτέ. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...