Συνταξιούχος αστυνομικός «έγδυνε» απελπισμένους, υποσχόμενος ότι θα τους λύσει τα «μάγια»!

❱❱ Συνταξιούχος αστυνομικός παρίστανε τον… μάντη, εξαπατώντας άτομα που, πάνω στην απελπισία και τη στενοχώρια τους για σοβαρά θέματα που τα απασχολούσαν, απευθύνονταν σε αυτόν! Ο 53χρονος από τη Λάρισα έπειθε τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε απόγνωση ότι μόνο αυτός μπορούσε να βρει τρόπο για να λυθούν τα «μάγια», που είχαν κάνει κάποιοι στους ίδιους και σε μέλη των οικογενειών τους.

Ακόμα και άνδρες

Είχε φτιάξει τόσο μεγάλο κύκλο, που δεν τον επισκέπτονταν μόνο γυναίκες οι οποίες δεν μπορούσαν να προχωρήσουν στη ζωή τους, αλλά και άνδρες όλων των ηλικιών, ακόμα και ζευγάρια που αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο τους. Με αυτόν τον τρόπο, ο συνταξιούχος αστυνομικός κατάφερνε να αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά του, αλλά η «καριέρα» του τελείωσε άδοξα, όταν βρέθηκε κάποιος να τον καταγγείλει για απάτη.

Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, με τον 53χρονο να καταδικάζεται σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και τεσσάρων μηνών, αλλά υπάρχει πιθανότητα η υπόθεση να έχει και συνέχεια, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τον φάκελο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για περαιτέρω διερεύνηση. Σύμφωνα με την «Ελευθερία», αυτό θα γίνει διότι ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες πτυχές στη δράση του απατεώνα συνταξιούχου αστυνομικού.

Για την ώρα, πάντως, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 5.000 ευρώ, έως ότου δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ