Απέσυραν ελαιόλαδο νοθευμένο με σπορέλαιο

❱❱ Ελαιόλαδο με σπορέλαιο, νοθευμένο σε πολύ μεγάλο ποσοστό, εντόπισε στην αγορά ο ΕΦΕΤ και προχώρησε άμεσα στην ανάκλησή του από τα ράφια των σούπερ μάρκετΟπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τις χημικές αναλύσεις διεξήγαγε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για το ελαιόλαδο με την ονομασία «ΠΡΩΤΕΥΣ Κλασικό», σε μεταλλική συσκευασία των πέντε λίτρων, στην οποία αναγράφονται ως ημερομηνία παραγωγής η 1η Μαρτίου 2018 και ως ημερομηνία λήξης η 1η Σεπτεμβρίου 2019. Το ελαιόλαδο τυποποιείται από την επιχείρηση Θ.Γ. ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., που εδρεύει στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Νιγρίτας. Ο ΕΦΕΤ καλεί όσους έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Παππά – «Φοβάμαι για τη ζωή μου, είπα στην αστυνομία να κάνω μήνυση»

Η Χριστίνα Παππά αντιμετωπίζει απειλές από μία κοπέλα που βοήθησε και τη φιλοξένησε σε δωμάτιο που έχει στη Μύκονο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...