Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Παντρεμένος γιατρός «Δον Ζουάν» χόρεψε Ησαΐα «μαϊμού» με την ερωμένη του

❱❱ Ηδη παντρεμένος και με δύο παιδιά στην Κρήτη, «αποκατέστησε» την ερωμένη του με πλαστά χαρτιά στο δημαρχείο ΧαλκίδαςΔιπλή ζωή επί μία τετραετία ζούσε ένας παντρεμένος γιατρός από την Αθήνα, ο οποίος κατόρθωσε να στήσει γάμο «μαϊμού» στο δημαρχείο της Χαλκίδας για να πείσει την ερωμένη του ότι την αποκατέστησε!

Ο γιατρός – Δον Ζουάν, ο οποίος μοίραζε τις ημέρες της εβδομάδας ανάμεσα στη γυναίκα και στα παιδιά του που ζουν στην Κρήτη και στη δεύτερη σύζυγό του, την οποία παντρεύτηκε με πλαστά χαρτιά στο δημαρχείο της Χαλκίδας το 2014, αποδείχθηκε εξπέρ στην απάτη!

Η απίστευτη ιστορία του ερωτικού τριγώνου αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν η δεύτερη σύζυγός του, βλέποντας τα σύννεφα στον γάμο της να πυκνώνουν, πήρε την απόφαση να χωρίσει. Για τον λόγο αυτόν μετέβη στο δημαρχείο Χαλκίδας προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονταν για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Μόνο που, όπως την ενημέρωσαν οι υπάλληλοι, η γυναίκα δεν υπήρξε ποτέ παντρεμένη! 

Μάταια η εξαπατημένη σύζυγος προσπαθούσε να τους πείσει ότι η ίδια και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν στον χώρο του δημαρχείου πριν από τέσσερα χρόνια. Οι υπάλληλοι, ελέγχοντας τα αρχεία τους για την τέλεση πολιτικών γάμων, αδυνατούσαν να βρουν την καταχώριση της συγκεκριμένης τελετής αλλά και κάθε άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί ότι το ζεύγος ήταν παντρεμένο.

Δούλευε και στις… μυστικές υπηρεσίες

Η γυναίκα εμβρόντητη είδε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά τον κόσμο της να καταρρέει και άρχισε σταδιακά να συνειδητοποιεί ένα ένα τα ψέματα που της αράδιαζε ο… μετρ της απάτης αγαπημένος της για να της ρίχνει στάχτη στα μάτια! Τότε ανακάλυψε ότι εκτός από τον γάμο «μαϊμού» που έστησε εν αγνοία της, ο αδίστακτος γιατρός ήταν ήδη παντρεμένος στην Κρήτη και είχε αποκτήσει και δύο παιδιά! Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη λέγοντάς της ότι δουλεύει για τις… μυστικές υπηρεσίες και στο πλαίσιο των επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να λείπει ένα διήμερο κάθε εβδομάδα!

Ετσι, μπορούσε να περνά ανενόχλητος τα Σαββατοκύριακα με την οικογένειά του και τις καθημερινές επέστρεφε σε εκείνη, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό! Μετά τις αποκαλύψεις για τον πλαστό γάμο, που όπως αποδεικνύουν φωτογραφίες της τελετής έλαβε χώρα μέσα στο δημαρχείο Χαλκιδέων, ο δήμος έχει διατάξει Ενορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε την αίθουσα αλλά και πώς στήθηκε η… «παράσταση» σε βάρος της άτυχης γυναίκας, που επί τέσσερα χρόνια πίστευε ότι ήταν παντρεμένη! Μετά την ολοκλήρωση της κατεπείγουσας ΕΔΕ η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...