Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Κουκουλώνουν την υπόθεση Γραικού»

❱❱ Οργή της οικογένειας του 59χρονου επιχειρηματία που χάθηκε το 2016 και η εισαγγελέας έβαλε τον φάκελο στο αρχείοΗθελημένη φυγή και όχι ανθρωποκτονία είδαν οι εισαγγελικές Αρχές της Θεσσαλονίκης πίσω από την εξαφάνιση του 59χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς στις 3 Νοεμβρίου του 2016, λίγη ώρα αφότου αναχώρησε από τα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας!

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του αγνοουμένου ξεσπά, κάνοντας λόγο για «κουκούλωμα» της υπόθεσης και κατηγορεί τις Αρχές για παραλείψεις!

Με απρόσμενο, κατά την οικογένεια του επιχειρηματία, τρόπο ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που άρχισε ύστερα από έγκληση του αδελφού του αγνοουμένου, ο οποίος ζητούσε να διερευνηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος του 59χρονου. Σύμφωνα με τη εισαγγελική διάταξη, ο φάκελος της υπόθεσης τίθεται στο αρχείο, καθώς δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία που να συνομολογούν τη διάπραξη του αδικήματος!

Συγκεκριμένα, από τα στοιχεία της έρευνας η εισαγγελική λειτουργός φέρεται ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η «ηθελημένη φυγή του Δημήτρη Γραικού σε τρίτες, όμορες χώρες», σενάριο που ωστόσο, κατά την οικογένειά του, θεωρείται εντελώς αβάσιμο. Μάλιστα, ήδη οι συγγενείς του 59χρονου μέσω του δικηγόρου τους Νίκου Διαλυνά κατέθεσαν την Παρασκευή αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην πρόεδρο του Συμβουλίου Επιθεωρήσεως των Δικαστηρίων και στο υπουργείο Δικαιοσύνης κατά της εισαγγελέως που εξέδωσε τη συγκεκριμένη διάταξη, επισημαίνοντας ότι «έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα όσα εμπεριέχονται τόσο στα επίσημα έγγραφα του Τμήματος Αναζητήσεων και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής όσο και στις ένορκες καταθέσεις του οικογενειακού και επαγγελματικού περιβάλλοντος».

Μάλιστα, στην αναφορά του, οι συγγενείς τονίζουν ότι η εισαγγελέας «καταλήγει εντελώς αυθαίρετα και αναπόδεικτα στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για περίπτωση ηθελημένης φυγής του, καθώς αγνοήθηκε πλήρως κατάθεση-βόμβα φιλικού προσώπου του Γραικού, με βάση την οποία ο 59χρονος είχε προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή, γιατί έψαχνε στοιχεία για κάτι που είχε διαπιστώσει! Ο εν λόγω μάρτυρας, που είχε μιλήσει στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, υποστηρίζει πως ο επιχειρηματίας είχε στην κατοχή του έναν φάκελο που περιείχε φωτογραφίες και λίστες με αναλυτικές τηλεφωνικές συνομιλίες ατόμων που ο Γραικός γνώριζε και τον είχαν εξοργίσει».

Ο επίμαχος φάκελος, τον οποίο ο 59χρονος τοποθετούσε στο πίσω κάθισμα του αγροτικού του, δεν βρέθηκε ποτέ. Μάλιστα, ο μάρτυρας φέρεται ότι υποστηρίζει πως είχε ακούσει τον επιχειρηματία να συνομιλεί έντονα στο τηλέφωνο με τον άνδρα που απεικόνιζαν οι φωτογραφίες, ζητώντας του να απομακρυνθεί από κοντινό του πρόσωπο…

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....