Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Παρτίδες με τους Πυρήνες της Φωτιάς!

❱❱ Η διαπραγμάτευση στον Κορυδαλλό του Γιάννου Παπαντωνίου με μέλος των τρομοκρατών για το ζεστό νερόΣε διαπραγματεύσεις για το… ζεστό νερό, και μάλιστα με συνομιλητές τούς Πυρήνες της Φωτιάς, βρέθηκε ο προφυλακισθείς πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης κρατείται στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ο κ. Παπαντωνίου, που βρίσκεται στο ειδικό παράρτημα των γυναικείων φυλακών, το οποίο είχε κατασκευαστεί για την κράτηση των καταδικασθέντων μελών της 17Ν, δέχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Open TV, μια απρόσμενη επίσκεψη στο κελί του!

Συγκεκριμένα, μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς που κρατείται στην ίδια πτέρυγα του Κορυδαλλού ζήτησε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους να συναντηθεί μαζί του.

Το αίτημα μεταφέρθηκε από τους φύλακες της πτέρυγας και ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας δέχτηκε να συναντηθεί με τον συγκρατούμενό του.

Τελικά, η επίμαχη συνάντηση που ακολούθησε αφορούσε τα πρακτικά ζητήματα που καλούνται να διαχειριστούν στην καθημερινότητά τους οι κρατούμενοι των φυλακών. Μεταξύ αυτών, η χρήση του ζεστού νερού, καθώς το ενιαίο σύστημα των σωληνώσεων δεν επιτρέπει… αυτοσχεδιασμούς. Η χρήση του πρέπει να γίνεται με σύνεση και συνεννόηση, προς αποφυγήν των… κρύων ντους!

Ο διάλογος

Σύμφωνα με τον Σκάι, η στιχομυθία μεταξύ των δύο -ομολογουμένως παράταιρων- συγκρατουμένων περιελάμβανε μια αρχική συμφωνία για το πότε ο πρώην κραταιός υπουργός μπορεί να ανοίγει το ζεστό νερό! «Να κανονίσουμε πότε θα ανοίγουμε το ζεστό νερό.

Οταν ανοίγεις εσύ, δεν έχουμε εμείς ζεστό νερό. Να κανονίσουμε τις ώρες» φέρεται ότι του είπε το καταδικασμένο μέλος των Πυρήνων και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννος Παπαντωνίου απάντησε συγκαταβατικά.
«Εντάξει. Κανένα πρόβλημα. Θα το κανονίσουμε» φέρεται ότι ήταν τα λόγια του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ, που παλεύει να συνηθίσει τη νέα καθημερινότητά του στο κελί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...