Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο γιατρός Δον Ζουάν με τον γάμο «μαϊμού» είχε τέσσερις πλαστές ταυτότητες

❱❱ Ψάχνουν τώρα σε  δήμους και για άλλες ανυποψίαστες νύφες θύματα του 45χρονου, που είναι διευθυντής σε κρατικό νοσοκομείοΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Χίλια πρόσωπα είχε τελικά ο ερωτύλος γιατρός που εξαπατούσε επί τέσσερα χρόνια τη σύζυγό του στην Κρήτη, αλλά και την ερωμένη του, με την οποία μάλιστα τέλεσε εν αγνοία της γάμο «μαϊμού» στο Δημαρχείο Χαλκίδας.
Ο 45χρονος διακεκριμένος καρδιολόγος, διευθυντής σε κρατικό νοσοκομείο, που ενίοτε συστηνόταν και ως… μυστικός πράκτορας, δικαιούται αναμφίβολα «Οσκαρ απάτης»!

Εκτός του ότι ζούσε διπλή ζωή, κατορθώνοντας να δουλεύει… ψιλό γαζί τη νόμιμη σύζυγο και τη… σύζυγο που είχε ταυτόχρονα από τον ψεύτικο γάμο, χρησιμοποιούσε τέσσερις πλαστές ταυτότητες, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να έχει «παντρευτεί» και άλλες γυναίκες σε διάφορα μέρη της χώρας!

Ο γιατρός «Δον Ζουάν» είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ιατρικούς κύκλους και θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό χθες, ήταν και αναπληρωτής καθηγητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ωστόσο, η καλή φήμη του δεν τον εμπόδιζε να παίζει διαφορετικούς ρόλους, όπως εκείνον του μυστικού πράκτορα, και να διατηρεί έναν κύκλο έμπιστων ατόμων που τον βοηθούσαν να έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι πειστικός και να περνά απαρατήρητος.

dimarheio halkidas 2580

Σύμφωνα με το evialead.gr, από την έρευνα αποκαλύφθηκαν στοιχεία που άφησαν έκπληκτες τις Αρχές, όπως ότι ο επιτήδειος 45χρονος κατείχε τέσσερις πλαστές ταυτότητες, με τις οποίες μπορούσε να κινείται ανεμπόδιστα σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού ήθελε.
Μετά την αποκάλυψη αυτή, πάντως, οι έρευνες από τις αρμόδιες Αρχές εντατικοποιήθηκαν, καθώς δεν αποκλείεται να καταγραφούν και άλλες παράνομες πράξεις από την πλευρά του, όπως για παράδειγμα η τέλεση και άλλων γάμων «μαϊμού» με θύματα ανυποψίαστες νύφες.

Το θέατρο που έπαιζε επί τέσσερα χρόνια στη σύζυγό του στην Κρήτη (με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά) και την ερωμένη του, η οποία είναι επίσης γιατρός, αποκαλύφθηκε όταν η δεύτερη γυναίκα έμαθε κατά τύχη ότι δεν ήταν πραγματική σύζυγός του. Η τελευταία αντιμετώπιζε προβλήματα στον… γάμο της, αφού ο 45χρονος έλειπε κάθε Σαββατοκύριακο, με το πρόσχημα ότι έτρεχε σε… μυστικές αποστολές! Ομως, στην πραγματικότητα πήγαινε στην Κρήτη για να επισκεφτεί τη νόμιμη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους!
Οταν η δεύτερη αποφάσισε να τον χωρίσει, μη μπορώντας να ανεχθεί τις πολυήμερες απουσίες του, πήγε στο Δημαρχείο Χαλκίδας για να πάρει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονταν και να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Στο Δημαρχείο Χαλκίδας

Ομως, ανακάλυψε ότι δεν ήταν ποτέ… παντρεμένη! Αναυδη, προσπαθούσε να πείσει τους υπαλλήλους ότι η ίδια και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν πριν από τέσσερα χρόνια στο δημαρχείο, αλλά οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να βρουν την καταχώριση της τελετής.
Κοντεύοντας να τρελαθεί, η κοπέλα ξαναπήγε στο δημαρχείο, όπου έδειξε στους έκπληκτους υπαλλήλους φωτογραφίες από το μυστήριο που είχε γίνει στον ειδικό χώρο τέλεσης γάμων.

Το θέμα διερευνήθηκε και ο δήμος διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε την αίθουσα και πώς στήθηκε η απάτη σε βάρος της γυναίκας. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, ο φάκελος θα σταλεί στην Εισαγγελία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...