Νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου δύο ώρες μετά τον γάμο τους!

❱❱ Μόλις δύο ώρες κράτησε ο έγγαμος βίος δύο νέων ανθρώπων που σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο που τους πήρε από το σημείο όπου πραγματοποιήθηκε ο παραμυθένιος γάμος τους συνετρίβη στην πλαγιά ενός λόφουΟ Γουίλ Μπάιλερ και η Μπαϊλί Ακερμαν, 23 ετών και οι δύο και τελειόφοιτοι του Sam Houston State University, σκοτώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μαζί με τον 76χρονο πιλότο του ελικοπτέρου, τον βετεράνο του Βιετνάμ Τζέραλντ Γκριν Λόρενς, που δούλευε για την εταιρία ελικοπτέρων του πατέρα του γαμπρού.

Η τραγωδία σημειώθηκε μόλις 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το ράντσο του Μπάιλερ, όπου είχε γίνει η τελετή μπροστά σε 700 καλεσμένους. Σύμφωνα με τη σύζυγο του πιλότου Χίλντα, η οποία είναι κατά πολύ νεότερή του και παντρεύτηκαν μόλις τον περασμένο Απρίλιο, ο Λόρενς επικοινώνησε με τις Αρχές πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου για πρόβλημα. Μετά χάθηκε κάθε επαφή και οι αστυνομικοί και οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν τα συντρίμμια το ξημέρωμα.

Οι καλεσμένοι και στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού αναρτούν φωτογραφίες στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τους νεονύμφους ευτυχισμένους, γράφοντας μηνύματα θρήνου για αυτό το οδυνηρό παιχνίδι της μοίρας. «Είμαι τόσο χαρούμενη που παντρεύτηκες τον άνδρα των ονείρων σου και βρήκες την πολύτιμη αγάπη που άξιζες. Σ’ ευχαριστώ που με αγαπούσες» έγραψε, μεταξύ άλλων, η παράνυφος της Μπαϊλί Τζέσικα Στίλεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.