Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Η εντυπωσιακή κοπέλα πήγε στην πρεμιέρα της μητέρας της και σπουδαίας λαϊκής...

Η εντυπωσιακή κοπέλα είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας.Η Εβίτα Αϊβαλιώτη...

Οι απώλειες που «σημάδεψαν» τον Μιχάλη Σαράντη «λύγισαν» τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Μιχάλης Σαράντης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Break» και...

Τα πυρά της Καινούργιου στην Μπάρκα: «Δεν χαιρετηθήκαμε γιατί δεν θέλω να...

Η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε με τη Δανάη Μπάρκα στο...

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Είναι βέβαιο ότι θα παντρευτώ τη Γεωργία»

Η Γεωργία Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήταν καλεσμένοι...

Μες στη γλύκα ο αδελφός της Χρηστίδου

❱❱ Ο γαλανομάτης Γιάννης διατηρεί ένα ξεχωριστό στέκι για τους λάτρεις του street food στη ΘεσσαλονίκηΜπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να είναι η τηλεοπτική σταρ της οικογένειας, ωστόσο και ο αδελφός της Γιάννης μια χαρά θα τα κατάφερνε on camera σε ένα πρότζεκτ όπως το reality ζαχαροπλαστικής «Bake Off Greece». 

Κι αυτό διότι ο γοητευτικός γαλανομάτης νεαρός διατηρεί σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης μία από τις πιο γλυκές γωνιές που αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, το οποίο επισκέπτεται φυσικά με κάθε ευκαιρία η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open «Ελα χαμογέλα».

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Σίσσυ έχει ανεβάσει στο Ιnstagram φωτογραφίες της ίδιας με τον Γιάννη από την καντίνα, με φόντο τον κόσμο που περιμένει για να εξυπηρετηθεί, βοηθώντας με τον τρόπο της στην προώθηση της επιχείρησης.

Κι εκείνος, όμως, δεν ξεχνά την αγαπημένη του αδελφή και έρχεται συχνά στην Αθήνα για να τη δει. Κουβαλάει πάντοτε μαζί του ντόνατς, τσουρέκια Θεσσαλονίκης, αλλά και κρουασάν (όλα γεμιστά!) για την ίδια, τον γαμπρό του Θοδωρή Μαραντίνη και τα ανίψια του. Ετσι έκανε και προχθές το βράδυ, με τη Σίσσυ να κοινοποιεί στα social media stories με γλυκές… αμαρτίες.

f2 7

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης, ο οποίος είναι δύο χρόνια μικρότερος από τη Σίσσυ, έχει σπουδάσει οικονομικά. Αποφάσισε ωστόσο ν’ ασχοληθεί τελικά με τον χώρο της εστίασης ανοίγοντας συνεταιρικά με τον Τάσο Γκουζγκούνη την εν λόγω καντίνα και, όπως αποδείχτηκε, καλώς έπραξε.

Ο αδελφός της Σίσσυς είναι κι αυτός παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης, της Ραφαέλας, την οποία η γνωστή παρουσιάστρια έχει στα όπα όπα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

Δάκρυσε για τον Βασίλη Καρρά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε...

Ο Οζι Οσμπορν σε άσχημη κατάσταση μετά τα χειρουργεία

Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως είναι γνωστός ο τραγουδιστής...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Λαοθάλασσα στα σινεμά για τη «Φόνισσα» Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Σαρώνει» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως «Φόνισσα» στο εγχώριο box...

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μαγνήτισε τα βλέμματα στον Χολαργό

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Χολαργού έκανε πριν από...

Κίνημα υποστήριξης για τη Μιμή Ντενίση, που δεν το βάζει κάτω για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ξεσήκωσε θύελλα υποστήριξης, από επωνύμους και μη, Ελληνες και...