Ακρα του τάφου σιωπή από τους απαγωγείς του Μαυρίκου

❱❱ Σιγήν ιχθύος τηρούν οι απαγωγείς του Πειραιώτη επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου, που εξακολουθούν να μην επικοινωνούν με τους συγγενείς του…… για να εξηγήσουν τι ζητούν προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Η πολυήμερη σιωπή κάνει τους αστυνομικούς, που έχουν εγκαταστήσει το στρατηγείο τους στο σπίτι του απαχθέντος, να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο οι δράστες να διαπραγματεύονται απευθείας με τον 51χρονο επιχειρηματία.

Αλλωστε, οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία οι κακοποιοί είναι η μητέρα του, ο εξάδελφός του και η σύντροφός του, το γνωστό μοντέλο Χρύσα Δρακάκη. Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν γνωρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Μαυρίκου και δεν έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Ετσι, με βάση τη λογική και την πορεία των ερευνών, οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα ο 51χρονος να παραμένει στα χέρια των απαγωγέων ώσπου να τους δώσει ο ίδιος αυτά που ζητούν. Στην περίπτωση που ισχύει αυτό οι κακοποιοί αποφεύγουν την έκθεσή τους στην αστυνομική έρευνα. Διαφορετικά, θα ήταν αναγκασμένοι να έχουν επικοινωνία με συγγενείς του επιχειρηματία, δίνοντας έτσι στους άνδρες της Ασφάλειας την ευκαιρία να συγκεντρώσουν στοιχεία για την ταυτότητά τους.

Πάντως, οι ερευνητές της Ασφάλειας εξακολουθούν να στηρίζουν τις ελπίδες τους στην κατάθεση της οικιακής βοηθού του Μαυρίκου, η οποία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους απαγωγείς του εργοδότη της, καθώς τον συνόδευε έως το αυτοκίνητό του μεταφέροντας κάποια πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του.

Στην κατάθεση που έχει δώσει η συγκεκριμένη γυναίκα περιγράφει με λεπτομέρειες έναν από τους τρεις σωματώδεις άνδρες που έβαλαν κυριολεκτικά «σηκωτό» τον γνωστό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν από την Ακτή Θεμιστοκλέους. Οπως είναι γνωστό, οι δράστες δεν είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους και για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν μεταμφιεσμένοι και, μάλιστα, να φορούσαν μάσκες σιλικόνης.

Θεοδόσης Π. Πάνου

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ