Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Βιαστής μέσω εφαρμογής γνωριμιών

❱❱ Προφυλακιστέος ο «Νικόλας» που ανάγκασε μαθήτρια, την οποία προσέγγισε στο badoo, να υποκύψει στις άρρωστες ορέξεις τουΠροφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ένας 23χρονος από τον Πειραιά, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος μιας 16χρονης, την οποία γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής κατάλληλης για γνωριμίες ζευγαριών και την εκβίαζε.

Ο 23χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη της ανήλικης και την έπεισε να συνομιλούν στην εφαρμογή badoo γύρω από το σεξ. Στη συνέχεια, άρχισε να την απειλεί ότι θα διαδώσει σε συγγενείς και γείτονές της τις συνομιλίες τους, αλλά και ψέματα για την ερωτική ζωή της, αν εκείνη δεν δεχόταν να συναντηθούν.

Η 16χρονη τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε στις απειλές, με αποτέλεσμα να βρεθούν στις 12 Ιανουαρίου σε μια πλατεία του Πειραιά, όπου ο 23χρονος την εξανάγκασε με τη χρήση σωματικής βίας να τελέσει ασελγή πράξη. Την επόμενη ημέρα, οι πιέσεις προς την κοπέλα αυξήθηκαν περαιτέρω, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη μία συνάντηση, όπου και πάλι εκτόνωσε τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτά του πάνω στο άγουρο κορμί της. Τις επόμενες ημέρες το «σκηνικό» συνεχίστηκε, με τον 23χρονο να επανέρχεται ολοένα και πιο αγριεμένος.

Δεύτερο ραντεβού

Στις 23 Ιανουαρίου και αφού ο νεαρός απαίτησε για άλλη μία φορά μέσω της εφαρμογής να συναντηθούν, απείλησε την ανήλικη ότι θα την επισκεπτόταν στο σπίτι της, εάν δεν εμφανιζόταν στο ραντεβού.

Η κοπέλα φοβήθηκε, αλλά δεν πήγε στη συνάντηση. Ομως, λίγο πριν φτάσει στην κατοικία της, είδε τον αδίστακτο 23χρονο να την περιμένει απέξω μαζί με έναν φίλο του! Αναστατωμένη, έφυγε αμέσως χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δύο νεαρούς και πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε όσα συνέβησαν.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, όμως ο 23χρονος, ο οποίος εμφανιζόταν στην εφαρμογή με το όνομα Νικόλας, είχε προλάβει και είχε φύγει μαζί με τον φίλο του. Ωστόσο, δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς τον εντόπισε τυχαία ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αλλά είχε ακούσει την καταγγελία της 16χρονης λίγο πριν αλλάξει η βάρδια! Ο δράστης προσήχθη στο τμήμα, όπου τον αναγνώρισε η ανήλικη με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...