Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Γαϊδούρι» καθηγητής χειρουργικής έπαιρνε «φακελάκια» από άνεργο καρκινοπαθή

❱❱ Η συγκλονιστική μαρτυρία του άνεργου καρκινοπαθούς Μιχάλη Μαύρου για όσα τράβηξε από καθηγητή ΧειρουργικήςΑπό τη
Ρίτα Μελά

Δεν είχε μόνο τον καρκίνο του εντέρου να απειλεί τη ζωή του στα 39 του χρόνια, αλλά και έναν ανάλγητο γιατρό που τον έβλεπε σαν ευκαιρία να βγάλει μαύρο χρήμα! Ο επίορκος καθηγητής Χειρουργικής ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στο κέντρο της Αθήνας, που συνελήφθη την Πέμπτη από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., γνώριζε ότι ο ασθενής ήταν άνεργος, αλλά δεν δίσταζε να ζητάει επανειλημμένα φακελάκι!

Ο Μιχάλης Μαύρος, που οδήγησε στη σύλληψη του μεγαλογιατρού με προσημειωμένα χρήματα, μέσα στο γραφείο του στο νοσοκομείο, διηγείται στην «Espresso» την περιπέτειά του: «Τον Ιούνιο τον επισκέφθηκα στο ιατρείο του στο Κολωνάκι και μου είπε ότι είναι επείγον, αλλά για να με χειρουργήσει θέλει 1.500 ευρώ αυτός και 150 ο αναισθησιολόγος. Του είπα ότι είμαι άνεργος λόγω της ασθενείας και θα τα ζητήσω από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Οταν συγκέντρωσα τα χρήματα, βρήκε αμέσως κρεβάτι στην Εντατική και μέσα σε δύο ημέρες μού έκανε το πρώτο χειρουργείο».

Οι επιπλοκές τον υποχρέωσαν να μείνει 20 ημέρες στο νοσοκομείο και να επισκεφθεί πάνω από 15 φορές το ιδιωτικό ιατρείο του καθηγητή, πληρώνοντας κάθε φορά 100 ευρώ χωρίς απόδειξη, καθώς εκείνος απέφευγε να τον εξετάζει στο νοσοκομείο.

mg 7028

«Μετά από δύο μήνες μού είπε ότι είναι κρίμα να έχω σακουλάκι (παρά φύσει έδρα) και θα μπορούσε να εφαρμόσει μια άλλη μέθοδο για να το βγάλω, αλλά θα χρειαζόταν 1.000 ευρώ μαζί με τον αναισθησιολόγο. Απελπίστηκα. Του υπενθύμισα ότι είμαι άνεργος, αλλά δεν φάνηκε να συγκινείται!» λέει ο καρκινοπαθής.

Συγκέντρωσε πάλι από συγγενείς και φίλους το ποσό και, ως εκ θαύματος, βρέθηκε χειρουργείο μέσα σε δύο ημέρες! Ετσι, έκανε τη δεύτερη επέμβαση στις 20 Σεπτεμβρίου: «Νοσηλεύτηκα μία εβδομάδα και μου έδωσε εξιτήριο, αλλά μου είπε να τον επισκεφτώ στο ιατρείο του. Πάλι 100 ευρώ χωρίς απόδειξη και μου ζήτησε άλλα 600 ευρώ βρίζοντας “Τι θέλω και μπλέκω εγώ με εσάς”! Του είπα ότι θα τα δώσω λίγα λίγα και μου είπε να τα δώσω μόλις πάρω το προνοιακό επίδομα, 313 ευρώ τον μήνα»!

«Ξεχείλισε το ποτήρι»

Ομως, με το προνοιακό επίδομα πλήρωσε τα φάρμακα που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ. Την περασμένη Δευτέρα ξύπνησε χαράματα με αιμορραγία και πήρε τηλέφωνό τον γιατρό, που του είπε να πάει στο νοσοκομείο να τον δει.

«Οταν με είδε, μου έκανε νόημα εάν έχω τα χρήματα και του είπα ότι δεν τα έχω. Τότε έφυγε. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Εμεινα εκεί ως το απόγευμα και, όταν του τηλεφώνησε μια γιατρός από τα εξωτερικά ιατρεία, της είπε να μου μεταφέρει: “Πείτε στον κύριο Μαύρο να πάει σπίτι και, αν ξαναχάσει αίμα, να με πάρει τηλέφωνο”. Αισθάνθηκα ότι δεν έχω καμιά αξία ως άνθρωπος. Ενημέρωσα τον ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη και μου είπε να απευθυνθώ στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων».

Οι αστυνομικοί έβαλαν τον ασθενή να τηλεφωνήσει στον γιατρό ότι έχει τα 600 ευρώ. Την επομένη τον υποδέχτηκε στο γραφείο του και πήρε τα χρήματα. «Τώρα πάμε να κάνουμε κολονοσκόπηση να δούμε από πού χάνεις αίμα» είπε ο γιατρός, αλλά μόλις βγήκε τον συνέλαβαν! «Για να σταματήσουν οι επίορκοι τα φακελάκια, δεν πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να τους καταγγέλλουμε» σχολίασε ο Γιώργος Τσούκαλης.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...