Πονηρό «στραβάδι»

❱❱ Νεαρός αναστάτωσε με φάρσα για βόμβα το ΚΤΕΛ Βόλου για να προλάβει να πάει στο στρατόπεδοΕναν απίθανο τρόπο βρήκε νεαρός από τον Βόλο για να μη χάσει το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια το λεωφορείο για τον Εβρο όπου θα παρουσιαζόταν για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, καθώς τηλεφώνησε στα ΚΤΕΛ προειδοποιώντας ότι τάχα υπήρχε βόμβα!

Αν και κατάφερε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, συνελήφθη όταν πάτησε το πόδι του στη μακεδονική πόλη.

Ολα έγιναν όταν ο Βολιώτης καθυστέρησε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να αναχωρήσει χωρίς αυτόν. Καθώς έπρεπε να παρουσιαστεί σε μονάδα του Εβρου, όπου θα έφτανε με άλλο λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να κάνει κάτι όχι και τόσο έξυπνο.

Τηλεφώνησε στο «100» από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στον χώρο του ΚΤΕΛ και ισχυρίστηκε ότι στο λεωφορείο των 12.15 για Θεσσαλονίκη έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το λεωφορείο να ακινητοποιηθεί λίγο έξω από το Βελεστίνο, στο ύψος της Β’ ΒΙΠΕ, και να εκκενωθεί. Αφού έγινε ο απαραίτητος έλεγχος από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Το λεωφορείο έφτασε στον προορισμό του με περίπου μία ώρα καθυστέρηση, έχοντας μέσα τον νεαρό που είχε προλάβει να ανεβεί μαζί με μία φίλη του, στην οποία φέρεται ότι αποκάλυψε ότι έκανε τη φάρσα για να το προλάβει. Τελικά, μόλις έφτασε στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, ενώ η διοίκηση του ΚΤΕΛ σκέφτεται να υποβάλει μήνυση εναντίον του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ολοκληρώθηκε το ψηφιακό Μητρώο Επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης (Ε.Ι.Χ.) του Υπ. Υποδομών από τη minoanDesign

H εταιρία minoanDesign ανέπτυξε μια εξειδικευμένη εφαρμογή (Ψηφιακό Μητρώο) για το...

Λαός και… εσπρεσάκι στο cafe των επώνυμων

Πολιτικές ίντριγκες, επιχειρηματικά deals, καβγάδες, κους κους και παρέλαση μοντέλων το...

Ο Πολύζος ήταν φύλακας άγγελος για την Ντενίση που χθες αποχαιρέτησε τη μητέρα της!

Ο Σωτήρης Πολύζος, πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, στέκεται βράχος στο...

Κάγκελα αλουμινίου, με τζάμι για το μπαλκόνι σας – Ποιότητα και αντοχή!

Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια πρώτη προτεραιότητα των...