19 ΧΡΟΝΙΑ Espresso! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

❱❱ Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια! Εσείς είστε η δύναμή μας για να συνεχίσουμε

Στις 21 Νοεμβρίου 2000, την ημέρα που γιορτάζουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου, στα περίπτερα όλης της χώρας κρεμιέται μια νέα εφημερίδα, με μια ζωντάνια και μια σπιρτάδα που ξαφνιάζει ευχάριστα το αναγνωστικό κοινό. Ηταν η «Espresso»! Ο τίτλος, ιδιαίτερος, ευφάνταστος και πρωτοποριακός για εκείνη την εποχή. Το πρωτοσέλιδο, το στήσιμο και η θεματολογία δεν παρέπεμπαν στις κλασικές εφημερίδες που κυκλοφορούσαν έως τότε. Κι όμως, αυτή η εφημερίδα από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να μπει στα σπίτια χιλιάδων αναγνωστών, αλλά και «στο μάτι» πολλών!

Δίχως να χαρίζεται σε κανέναν, καυστική και αποκαλυπτική, έφερε τα «πάνω κάτω» στον χώρο της ενημέρωσης. Η πρώτη ταμπλόιντ εφημερίδα έγραφε ιστορία, ανοίγοντας την όρεξη σε πολλούς να την αντιγράψουν. Μάταια, όμως, καθώς όλες οι προσπάθειες είχαν την ίδια κατάληξη: έπεφταν στο κενό!

Και φτάσαμε στο σήμερα! Στις 21 Φεβρουαρίου 2019! Δεκαεννέα χρόνια μετά ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάποιους που προσπαθούν να κλέψουν τη δουλειά μας και επιχειρούν να κυκλοφορήσουν μια ψεύτικη «Espresso», ευελπιστώντας να παραπλανήσουν το αναγνωστικό κοινό.

Η «Espresso» όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις κυκλοφορίας στον σχετικό πίνακα των ημερήσιων εφημερίδων. Ολα αυτά τα χρόνια την επιτυχημένη πορεία της δεν κατάφεραν να ανακόψουν όλοι όσοι θέλησαν να την αντιγράψουν και να την ανταγωνιστούν!

Ομως, η τελευταία προσπάθεια, που είναι σε εξέλιξη, ξεπερνά κάθε όριο κακοβουλίας… Και αυτό διότι δεν έχουμε να κάνουμε με αντιγραφή, αλλά με έκδοση fake Espresso, γεγονός που αποτελεί απόπειρα πρωτοφανούς εκδοτικής πειρατείας.

Με αφορμή λοιπόν και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και έκαναν λόγο για την έκδοση της «μαϊμού» Espresso, θέλουμε να φωνάξουμε: η «Espresso», 19 ολόκληρα χρόνια τώρα, είναι μία, μοναδική και, πάνω απ’ όλα, Οικογένεια. H «Espresso» είμαστε εμείς!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο άγριος Ιανός «θέρισε» ψυχές – Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι στη Θεσσαλία

Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι ήταν -ως χθες το βράδυ- ο...

Τι αποκαλύπτει για τους Έλληνες πιλότους ο απόστρατος Ίκαρος Στέφανος Καραβίδας

Ο πρώτος Ελληνας πιλότος που είχε την ευκαιρία να πετάξει με...

Θα γίνουμε Βηρυτός! Κρυψώνες της Χεζμπολάχ γεμάτες με νιτρικό αμμώνιο στην Ελλάδα;

Η Χεζμπολάχ έχει αποθήκες με το εκρηκτικό χημικό που τίναξε στον...

Δημήτρης Παρίσης: Κυκλοφόρησε digital από την Heavenmusic το νέο του τραγούδι «Τέσσερα λεπτά»

Ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης με μια πολύ ζεστή φωνή έρχεται για...