Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Ο killer του Ζαφειρόπουλου απείλησε την πρώην σύντροφό του στο δικαστήριο

❱❱ Η 20χρονη είπε ότι ο Μπραχιμάι σκότωσε τον δικηγόρο με εντολή του εγκεφάλου της «Κόζα Νόστρα»Απειλές για να αλλάξει την κατάθεσή της, προκειμένου να «απαλλάξει» τον κατηγορούμενο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και φερόμενο ως εγκέφαλο της «Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού» Κλοντιάν Λεκοτσάι, αποκάλυψε ότι δεχόταν η 20χρονη πρώην σύντροφος του επίσης κατηγορουμένου Ιμπραχίμ Μπραχιμάι.

Στην κατάθεσή της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η μάρτυρας υποστήριξε ότι τη μοιραία βραδιά της 13ης Οκτωβρίου 2017 ο σύντροφός της, επιστρέφοντας τρομαγμένος στο διαμέρισμα της Καλλιθέας όπου διέμεναν, της εκμυστηρεύτηκε ότι είχε σκοτώσει τον δικηγόρο. «Ο Τέλης (Ιμπραχίμ Μπραχιμάι) μου είπε ότι σκότωσε τον Ζαφειρόπουλο και ότι την εντολή την είχε δώσει μέσα από τις φυλακές ο Κλόντι (σ.σ.: Κλοντιάν Λεκοτσάι), γιατί ήθελε να τρομάξει έναν φυλακισμένο με τον οποίο ο δικηγόρος είχε καλές σχέσεις. Δεν ήθελε να τον σκοτώσει, μόνο να τον τραυματίσει» υποστήριξε η μάρτυρας, με τον Ιμπραχίμ Μπραχιμάι να διακόπτει την κατάθεσή της. «Επειδή φοβάται, γι’ αυτό λέει Κλόντι, είναι αγράμματη, δεν ξέρει. Είναι 20 χρόνων κοπέλα, φοβάται. Εγώ της έχω πει τον Ολντι (σ.σ.: Ολντι Ντούλτσε), όχι για τον Κλόντι» είπε. Η επιμονή της ωστόσο πυροδότησε την οργή του Αλβανού κατηγορουμένου, που άρχισε να τη βρίζει κινούμενος απειλητικά προς το μέρος της! «Πουτ…α, καρ…λα, πες την αλήθεια, φοβήθηκες μη σε βάλουν στη φυλακή, γι’ αυτό τα είπες όλα αυτά» ξέσπασε, με τους αστυνομικούς να τον κρατούν, ώστε να μην την πλησιάσει! «Μπραχιμάι, ακόμα με απειλείς;» απάντησε η 20χρονη, αποκαλύπτοντας στο δικαστήριο ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η κατάθεσή της ο κατηγορούμενος της τηλεφωνεί και την απειλεί για τη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της. «Ο Μπραχιμάι με απείλησε ότι θα με σκοτώσει όπως τον δικηγόρο αν μιλήσω. Μου λέει να αλλάξω την κατάθεσή μου και να πω ότι ο Μπάκο (σ.σ.: συγκατηγορούμενος που δολοφονήθηκε στη φυλακή) ασκούσε πιέσεις για να κατηγορήσω τον Κλόντι» είπε η μάρτυρας, με τον κατηγορούμενο να αντιδρά λέγοντας: «Αν είναι έτσι, γιατί δεν την έχουμε σκοτώσει ακόμα;»

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο ανιψιός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είπε ότι δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία του θείου του είχε δει ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW σταθμευμένο ύποπτα ακριβώς έξω από το γραφείο της Ασκληπιού και αναγνώρισε από φωτογραφίες τον φυγόδικο Αλεξ Μάτα ως τον άνδρα που στεκόταν έξω από το όχημα.

Στην έναρξη της δίκης ο Κλοντιάν Λεκοτσάι, αναφερόμενος στην εμπλοκή του στην αποκαλούμενη «μαφία του Κορυδαλλού», αρνήθηκε κατηγορηματικά τα συμβόλαια θανάτου, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα που δημιουργήθηκε για εκείνον είναι… πλασματική!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...