Ξύρισαν τον πόρνο παπά με τη Χάρλεϊ

❱❱ Ο ιερέας Γεώργιος Δεληκώστας καθαιρέθηκε από την τάξη των κληρικών με την κατηγορία της… πορνείαςΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Οριστικά θα βγάλει τα ράσα ο παπα-Χάρλεϊ από τον Βόλο, αφού τον υποχρεώνει το Δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο που επικύρωσε την απόφαση του Πρωτοβάθμιου και τον καθαίρεσε με την κατηγορία της… πορνείας, επειδή πήρε διαζύγιο από την πρώτη σύζυγό του και παντρεύτηκε τη μητέρα του παιδιού του.

Ο 48χρονος Γεώργιος Δεληκώστας είχε προσφύγει στο Δευτεροβάθμιο, καθώς η Μητρόπολη Δημητριάδος τού είχε επιβάλει την ποινή της καθαίρεσης λόγω πορνείας και σκανδαλισμού των πιστών. Ομως, ο ιερέας με τα γαλανά μάτια, που πλέον επιστρέφει στις τάξεις των λαϊκών, δεν φαίνεται διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα. Οπως είπε, θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τα οποία θα ζητήσει ακύρωση των αποφάσεων των Συνοδικών Δικαστηρίων. Στη σελίδα του στο facebook σχολίασε την απόφαση με τίτλο «Θέλει μαγκιά» και link που παραπέμπει στο ομώνυμο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα και της Ευσταθίας.

f2 1
Τεράστιο τατουάζ στο χέρι του

«Επειτα από μία επεισοδιακή δίκη με πάρα πολλές εντάσεις, η συντηρητικότητα και ο αναχρονισμός που διαπνέουν την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος, σε συνδυασμό με τη διδασκαλία της στην πράξη που έχει υιοθετήσει την τελευταία δεκαετία, και μιλώ για την αγάπη υπό όρους, και αφού χρησιμοποίησε συγκεκριμένους κανόνες, ερμηνεύοντάς τους με συγκεκριμένο τρόπο, την οδήγησαν στην επικύρωση της αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου, δηλαδή την απόφαση της καθαιρέσεώς μου από την τάξη των κληρικών και την επαναφορά μου στην τάξη των λαϊκών».

f3 2
Αγιασμός από τον παπα-Χάρλεϊ σε σύλλογο μοτοσικλετιστών

Κάτω από την ανάρτησή του ακολουθούν σχόλια συμπαράστασης προς το πρόσωπο του δημοφιλούς πρώην ιερέα, ο οποίος προκαλεί και πάλι έκπληξη με δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην αρχίσει να ντύνεται με πολιτικά ρούχα, αλλά να διατηρήσει την ενδυμασία των ιερέων: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα σταματήσω να φοράω τα ράσα». Ο «παπάς με τη Harley», που απέκτησε αυτό το παρατσούκλι λόγω της μεγάλης αγάπης που έχει στις συγκεκριμένες μηχανές, βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια και συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του 2016. Τότε, οι πιστοί είχαν κάνει εκστρατεία για την παραμονή του ιερέα στην ενορία της Παναγίας Τρύπας Βόλου, όμως τελικά μετατέθηκε στον Ναό της Ευαγγελιστρίας, στην Ανω Γατζέα.

f4 4
Χειροφίλημα από πιστούς την εποχή που ακόμη λειτουργούσε

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, κληρικοί τον είχαν καταγγείλει για «σκανδαλισμό», ότι δηλαδή προκαλεί με την καθημερινότητά του αφού οδηγεί μηχανή Harley, καπνίζει πίπα και πίνει καφέ με πιστούς. Ο 48χρονος, που πριν από λίγο καιρό ίδρυσε την εταιρία Γεώργιος Δεληκώστας ΑμκΕ και ασχολείται κυρίως με τη συμβουλευτική και την οργάνωση σεμιναρίων, έχει αποκτήσει δικό του ποίμνιο που τον αγαπάει και τον στηρίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ