Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Ναι, τραβούσαμε βίντεο την Ελένη»

❱❱ Αλλαξε την αρχική κατάθεσή του ο 19χρονος  Ροδίτης που κατηγορείται ότι μαζί με τους δύο φίλους του βίασε τη φοιτήτριαΛύγισε ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων που κατηγορούνται ότι είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν από την άγρια δολοφονία της και, σε αντίθεση με ό,τι είχε ισχυριστεί αρχικά, ομολόγησε πως βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον βιασμό! 

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 χρόνων, από το χωριό Μάσαρη, είχαν ισχυριστεί στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν τον Νοέμβριο του 2017. Oπως είχαν πει, θέλοντας να αστειευτεί ο 17χρονος -τότε- φίλος τους, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του στο κενό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και προσποιήθηκε ότι βιντεοσκοπούσε την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και τον 20χρονο της παρέας. Oμως, στη συνέχεια έδωσε το κινητό του στην Ελένη, για να διαπιστώσει ότι δεν είχε καταγράψει κάτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο, καθώς στη συμπληρωματική κατάθεση που φέρεται ότι έδωσε ο 19χρονος παραδέχθηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, ενώ επανέλαβε πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης!

Φέρεται, ακόμη, να είπε ότι ύστερα από αυτά η Ελένη φοβήθηκε μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το επίμαχο υλικό κι έτσι έπιασε τους γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Κατά τις ίδιες πηγές που επικαλείται η εκπομπή, οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Ελένη συνευρέθηκε ερωτικά με τον 20χρονο με τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του.

Oσο για τη δολοφονία, οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως επικρατεί δυσφορία επειδή η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει ανοίξει ακόμα τα κινητά των δύο δραστών. Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία πως η ανακρίτρια Ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίχνευση ηλεκτρονικών δεδομένων.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...