Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Θρίλερ με τη μάνα τριών παιδιών που βρέθηκε κρεμασμένη

❱❱ Σοκ στην υπόθεση απαγχονισμού της 44χρονης στη Λαμία! Ανοιχτό και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειαςΔιαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης μητέρας που βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που τα τρία αγγελούδια της κοιμούνταν στον πάνω όροφο της μεζονέτας. 

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς και άλλα κρίσιμα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, ανατρέποντας τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για αυτοκτονία.

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση δεν αποκλείουν η 44χρονη να δολοφονήθηκε, καθώς οι κακώσεις που φέρει στον αυχένα της γεννούν αμφιβολίες για το αν προέβη με δική της βούληση στο απονενοημένο διάβημα. Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για προσωρινή αιτία θανάτου, την οποία προσδιορίζει ως «αναξυγοναιμία, διάσταση αυχενικής μοίρας εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων», χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν ο θάνατος προέρχεται από απαγχονισμό ή ενδεχόμενο στραγγαλισμό. Υστερα από αυτή την εξέλιξη οι αστυνομικές Αρχές της Λαμίας κρατούν ανοιχτό τον φάκελο της υπόθεσης, συνεχίζοντας τις έρευνες σε αναμονή του ιατροδικαστικού πoρίσματος με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα, τόσο ο κοινωνικός περίγυρος όσο και οι στενοί συγγενείς της 44χρονης κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χαρούμενο και ιδιαίτερα αγαπητό. Σε δηλώσεις του ο πατέρας της αδικοχαμένης γυναίκας και αντιδήμαρχος στον Δήμο Μακρακώμης τόνισε ότι η κόρη του ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα. «Μια χαρά ήταν η κόρη μου, πετυχημένη στην καριέρα της, πετυχημένη στην οικογένειά της, δεν είχε εχθρούς, μόνο φίλους» ανέφερε και τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Μάλιστα, όπως εξήγησε, το μοιραίο βράδυ η κόρη του είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα της γύρω στις 10, καθώς και με άλλους φίλους, ενώ τίποτε δεν μαρτυρούσε το κακό που έμελλε να συμβεί.

Την γυναίκα εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της, κρεμασμένη με αυτοσχέδιο βρόγχο, στον κάτω όροφο του σπιτιού τους όταν επέστρεψε από τη δουλειά του στις 01.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στον πάνω όροφο του σπιτιού κοιμούνταν τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 16 και 10 ετών.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...