Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Θεούσα «αράχνη»

❱❱ Αλλοδαπή «έφαγε» 160.000 ευρώ από παντρεμένο στη Ρόδο, πείθοντάς τον ότι επενδύει σε strip club.

Θύμα της γοητείας μιας γυναίκας-αράχνης που τον έπεισε να επενδύσει στη λειτουργία… strip club στη Ρόδο έπεσε ένας παντρεμένος συνταξιούχος που κατοικεί στο νησί, με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά ποσό που υπερβαίνει τα 160.000 ευρώ!

Η υπόθεση με πρωταγωνίστρια τη… θεούσα αλλοδαπή, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της κακουργηματικής απάτης, θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη, με την ίδια ωστόσο να έχει ήδη γίνει «καπνός» και να καταζητείται με ένταλμα σύλληψης!

Ο συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, που είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών, γνωρίστηκε με την εντυπωσιακή αλλοδαπή και σύντομα δέχτηκε αρχικά να της δανείσει κάποια χρήματα και εν συνεχεία να επενδύσει σε νυχτερινό κέντρο που φιλοδοξούσε να ανοίξει εκείνη, αναλαμβάνοντας να προπληρώσει κάποια από τα μισθώματα αλλά και να συμμετάσχει στην αγορά εξοπλισμού και την πληρωμή των εργατών. Μάλιστα, τα επίμαχα ποσά που της κατέβαλε ο… γαλαντόμος συνταξιούχος προέρχονταν από δάνειο που είχε με τη σύζυγό του και προοριζόταν για την επισκευή του σπιτιού τους στη νότια Ρόδο!

Αναλήψεις από κάρτες

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο συνταξιούχος, μέσα σε δυόμισι μήνες είχε τραβήξει από τον κοινό λογαριασμό που είχε με τη σύζυγό του, καθώς και από λίρες που πούλησε, συνολικά 80.800 ευρώ, ενώ εξέδωσε και επιταγές ύψους 55.495 ευρώ για τα… μάτια της καπάτσας αλλοδαπής επιχειρηματία! Μάλιστα, υποστηρίζει πως δαπάνησε ακόμη 31.000 ευρώ με αναλήψεις από πιστωτικές κάρτες για την αγορά μέρους του εξοπλισμού, με το ποσό να ανέρχεται συνολικά σε 167.225 ευρώ.

Οπως ισχυρίζεται, ανέμενε την έκδοση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος για να του επιστραφούν τα χρήματα και να μην αντιληφθεί τίποτα η σύζυγός του, αλλά μάταια, αφού η γυναίκα-αράχνη δεν είχε πρόθεση να του επιστρέψει ούτε ευρώ! Αυτό δεν την απέτρεπε από το να δηλώνει θεούσα, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τον ιερέα της περιοχής με τη θρησκευτική ευλάβειά της, καθώς κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο strip club καθόταν… γονατιστή! Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε όταν η σύζυγος του συνταξιούχου αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα της οικογένειας είχαν κάνει φτερά και έκτοτε άρχισε ένας μαραθώνιος δικαστικός αγώνας. Πάντως η κατηγορούμενη στην απολογία της είχε υποστηρίξει ότι ο συνταξιούχος ήταν ερωτευμένος μαζί της και οικειοθελώς προσφερόταν να της καταβάλλει τα ποσά με τη μορφή δώρου!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...