Δύο γυναίκες παρέδωσαν τα 900 ευρώ που ξέχασε σε ΑΤΜ συνταξιούχος

❱❱ Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν δύο γυναίκες στην Κάρπαθο…

Oι οποίες ενώ πήγαν σε ATM του νησιού για να κάνουν ανάληψη, συνειδητοποίησαν ότι στο μηχάνημα υπήρχαν ήδη 900 ευρώ, που όπως αποδείχθηκε είχε ξεχάσει να πάρει φεύγοντας μαζί του ένας συνταξιούχος.

Οι δύο γυναίκες με τα χρήματα στο χέρι πήγαν απευθείας στο αστυνομικό τμήμα, όπου τα παρέδωσαν, και ευχήθηκαν να βρεθεί άμεσα ο κάτοχός τους, όπως και έγινε.

Λίγες ώρες αργότερα η κάμερα ασφαλείας της τράπεζας, που ήταν εγκατεστημένη δίπλα στο ΑΤΜ, έδειξε ότι τα χρήματα ανήκουν σε έναν συνταξιούχο, ο οποίος ενώ αφαίρεσε την κάρτα του και την απόδειξη κανονικά από το μηχάνημα, ξέχασε να πάρει τα χρήματα, που αποτελούσαν ολόκληρη τη σύνταξή του.

Το ποσό

Το παράξενο είναι ότι ο συνταξιούχος κατάλαβε πως του λείπουν τα χρήματα όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν προκειμένου να του παραδώσουν το ποσό.

Για την καλή τους πράξη μίλησε στην εφημερίδα «Ροδιακή» η Αννα Παπανικολάου – Χατζηγεωργίου, μια από τις δυο γυναίκες που βρήκαν και παρέδωσαν τα 900 ευρώ. «Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα να κρατήσω τα χρήματα αυτά. Αμέσως μόλις τα είδα να μπαινοβγαίνουν αυτόματα στο μηχάνημα από τη θυρίδα, πήγαμε, τα πήραμε και την ίδια στιγμή πήγαμε στην Αστυνομία. Η χαρά μου ήταν διπλή όταν μας πληροφόρησαν σε ποιον ανήκουν τα χρήματα αυτά. Ηταν γνωστός μου ο άνθρωπος και χάρηκα πάρα πολύ» ανέφερε.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ