Πόρνη με το… ok του άνδρα της

❱❱ Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ιεροδούλων σε οίκους ανοχής στο ΗράκλειοΑπίστευτες ιστορίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο ταινίας διηγήθηκαν ιερόδουλες του Ηρακλείου, μιλώντας στην εκπομπή «Ηρωες» του καναλιού Κρήτη TV, στην οποία αποκάλυψαν, μεταξύ άλλων, τους λόγους που τις ώθησαν να ακολουθήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο. 

Οι κοπέλες που εργάζονται σε οίκους ανοχής χαρακτήρισαν τίτλο τιμής για εκείνες το λειτούργημα που ασκούν και περιέγραψαν πως μπήκαν στο μονοπάτι της πορνείας εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζαν.
Μίλησαν, επίσης, για το πώς βλέπουν τους εαυτούς τους στο μέλλον και παραδέχτηκαν πως δεν τρέφουν αυταπάτες, αφού γνωρίζουν πως το επάγγελμά τους έχει ημερομηνία λήξης. Οι ιερόδουλες ανέφεραν περιστατικά με κοπέλες που ακολούθησαν αυτό τον δρόμο, τα οποία προκαλούν έκπληξη.

Οικονομικά προβλήματα

«Εχει έρθει κοπέλα με οικονομικά προβλήματα, με τη συγκατάθεση του ίδιου της του συζύγου» αποκάλυψε μία από αυτές, ενώ μία άλλη είπε: «Ενας τυφλός νέος ήρθε στον οίκο ανοχής με τη μητέρα του»! Μία συνάδελφός τους ανέφερε πως «είμαστε υπερήφανες που είμαστε ιερόδουλες», ενώ άλλη τόνισε πως «δεν έχουμε κλέψει, δεν έχουμε κάνει κάτι κακό».

Ολα όσα ανέφεραν αυτές οι κοπέλες έρχονται σε αντιδιαστολή με αυτά που υποστήριξε μία συνάδελφός τους, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας εφιάλτης και δεν θα πω ποτέ στα παιδιά μου τι δουλειά έκανα». Κάποιες παραδέχτηκαν πως υπάρχουν στιγμές που μετανιώνουν και άλλες όχι.

Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής μίλησε για το στούντιο το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά, πρέπει να είναι ένας ευχάριστος, καθαρός και περιποιημένος χώρος, όπως θα πρέπει να είναι ένα σύγχρονο «σπίτι» του έρωτα, στο οποίο δουλεύουν δύο κοπέλες σε διαφορετικές ώρες ή βάρδιες και οι πελάτες ποικίλλουν.

«Μπορεί να έρθει ο ανήλικος με τον πατέρα του ή κάποιον συγγενή για να βρεθεί ερωτικά με γυναίκα για πρώτη φορά, ως κι ένας ηλικιωμένος 85 ετών» είπε.
Υπάρχουν και τα ακραία περιστατικά, όταν κάποιος μεθυσμένος πελάτης μπορεί να επιτεθεί στην ιδιοκτήτρια ή ακόμα και στην κοπέλα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ