Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

«Σηκωτός» στη δίκη ο εγκέφαλος της δολοφονίας του Μάριου

❱❱ Οργή των συγγενών του Παπαγεωργίου για τον 76χρονο που επικαλέστηκε ασθένεια ώστε να μην απολογηθεί Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012, καθώς ο Πέτρος Μιχαλεάκος, βασικός κατηγορούμενος και φερόμενος ως εγκέφαλος της συμμορίας που απήγαγε τον αδικοχαμένο 26χρονο, επικαλέστηκε ασθένεια για να μην απολογηθεί!

Η ενέργεια του 76χρονου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια σε πρώτο βαθμό, προκάλεσε την οργή της μητέρας και των συγγενών του αδικοχαμένου Μάριου, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς χθες το πρωί έξω από το Εφετείο κρατώντας πανό διαμαρτυρίας. Oπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, είναι εξοργισμένοι καθώς ήλπιζαν πως έστω και την ύστατη στιγμή ο κατηγορούμενος θα μετάνιωνε και θα αποκάλυπτε πού βρίσκεται θαμμένος ο άτυχος οπτομέτρης, προκειμένου να γίνει η κηδεία του.

Η ένταση άρχισε να εξαπλώνεται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, όταν κατά την έναρξη της συνεδρίασης προσκομίστηκε στο δικαστήριο ένα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ο επί χρόνια «φίλος» της οικογένειας του άτυχου Μάριου δεν μπορούσε να παραστεί στη δίκη λόγω ασθένειας. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της προέδρου της έδρας, η οποία έκανε λόγο για προσχηματική δικαιολογία εκ μέρους του 76χρονου, προκειμένου να μην απολογηθεί.

Εξετάστηκε από γιατρούς

Ετσι, διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του κατηγορουμένου, ο οποίος πράγματι εμφανίστηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, αλλά δήλωσε απλώς πως δεν είναι σε θέση να απολογηθεί. Οπως υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου, εξετάστηκε από γιατρούς που βεβαίωσαν πως εκείνη τη στιγμή δεν ήταν σε θέση να καταθέσει όσα γνωρίζει για την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου. Μάλιστα, πρόσθεσε πως… τρέμουν τα χέρια του και έχει πάρει χάπια! Υστερα από αυτό η δίκη συνεχίστηκε με τις απολογίες των άλλων δύο συγκατηγορουμένων του, που κάθονται στο εδώλιο για την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη.

«Είμαστε όλοι εξοργισμένοι γιατί δεν σέβεται τίποτα (σ.σ.: ο κατηγορούμενος). Παίζει με τον πόνο μας, ειδικά της Βαρβάρας που ζούσε μόνο γι’ αυτό το παιδί. Αλλες φορές ερχόταν κουστουμαρισμένος και τώρα τρέμει! Ας τον κρίνει ο Θεός!» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η θεία του άτυχου Μάριου Στέλλα Μαρμαρινού στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μαρία Μεϊμάρη

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...