Τσιμπούσι χωρίς τύψεις!

❱❱ Κάψουλα που λαμβάνεται πριν από τα γεύματα διπλασιάζεται μέσα στο στομάχι και υπόσχεται απώλεια κιλών

Βλέπετε ζυγαριές στον ύπνο σας και πετιέστε κάθιδροι μετά το πατροπαράδοτο πασχαλινό τσιμπούσι; Η επιστήμη υποστηρίζει ότι έχει βρει τρόπο να αναστρέψει τη ζημιά που κάνατε στη σιλουέτα σας, μ’ έναν σχετικά απλό τρόπο.

Νέα κάψουλα, που λαμβάνεται 20 λεπτά πριν από τα γεύματα και η οποία διπλασιάζεται σε μέγεθος μέσα στο στομάχι, υπόσχεται πιο γρήγορο κορεσμό, άρα και απώλεια κιλών. Η κάψουλα, που απορροφά νερό και αναμένεται να είναι διαθέσιμη στο εμπόριο μέχρι τη νέα χρονιά, μπορεί να καταλάβει ακόμα και το ένα τέταρτο του στομάχου.

Ερευνητές, με επικεφαλής ομάδα του πανεπιστημίου Charles, στην Πράγα, ζήτησαν από 223 ανθρώπους να παίρνουν τρεις κάψουλες πριν από το μεσημεριανό και το δείπνο, ενώ ακολουθούσαν μια ήπια δίαιτα, δηλαδή 300 λιγότερες θερμίδες την ημέρα. Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι όσοι έπαιρναν τις κάψουλες ήταν δύο φορές πιο πιθανό να χάσουν πάνω από 5% του βάρους τους σε σύγκριση με εκείνους που έπαιρναν ψευδοφάρμακο. Τα αποτελέσματα ήταν καλά στο 59% των εθελοντών, που έχασαν περίπου 10 κιλά και έπεσαν δύο νούμερα στα ρούχα.

Το νέο αυτό αδυνατιστικό σκεύασμα της εταιρίας Gelesis, που είναι φτιαγμένο από φυτικά υλικά και λειτουργεί σαν ένα γαστρικό μπαλονάκι, φαίνεται να έχει καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που είναι απλά υπέρβαροι ή στις χαμηλότερες κλίμακες της παχυσαρκίας. Η έρευνα, που παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Παχυσαρκία στη Γλασκόβη της Σκοτίας, έδειξε λίγες παρενέργειες, όπως φούσκωμα και κοιλιακό πόνο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ