Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Τις σκότωνε με κεφαλοκλείδωμα

❱❱ Σοκάρει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη μεθοδολογία του λοχαγού serial killer

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τελειωμό δεν έχει το μακάβριο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον 35χρονο λοχαγό Νίκο Μεταξά, ο οποίος «θέρισε» εφτά αθώες ψυχές, ανάμεσά τους και δύο ανήλικων κοριτσιών. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα που βρέθηκε μέσα στην πρώτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη είναι πιθανότατα η 36χρονη Livia Florentina Bunea, που δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016, μαζί με την 8χρονη κόρη της Elena Natalia!

Υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής συνηγορούν τόσο τα χαρακτηριστικά του σωματότυπου της γυναίκας που βρέθηκε τοποθετημένη σε εμβρυακή στάση μέσα στη βαλίτσα όσο και η ομολογία του 35χρονου serial killer ότι στη λίμνη του τρόμου, κοντά στο Μιτσερό, πέταξε τα πτώματα της 29χρονης Maricar Valdez, της 36χρονης Livia και της ανήλικης κόρης της, που έπασχε από αυτισμό. Σε κάθε περίπτωση, φως στην ταυτότητα της σορού θα ρίξει η εξέταση DNA, καθώς δεν μπορεί να γίνει φυσική αναγνώριση. Αν στο μεταξύ βρεθεί η σορός της 8χρονης Elena, τότε θα γίνει σύγκριση γενετικού υλικού. Διαφορετικά, αυτόθα γίνει με λήψη δείγματος από τους συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας στη Ρουμανία.

Την ίδια ώρα, το πόρισμα των ιατροδικαστών προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό, καθώς αποκαλύπτει ότι ο καθ’ ομολογίαν serial killer σκότωσε τουλάχιστον δύο από τα άτυχα θύματά του με κεφαλοκλείδωμα!

Οι νεκροτομές, που διενεργήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη από ομάδα ιατροδικαστών και ανθρωπολόγων, καθώς και από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, που μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard, έδειξαν ότι αιτία θανάτου της 38χρονης Mary Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες και της γυναίκας που βρέθηκε μέσα στη βαλίτσα η οποία ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη είναι ο στραγγαλισμός – κεφαλοκλείδωμα.

Με τον αγκώνα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», τα ευρήματα των ιατροδικαστών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλά του για να στραγγαλίσει τις άτυχες γυναίκες, αλλά τις σκότωσε σφίγγοντάς τους τον λαιμό με το εσωτερικό μέρος του αγκώνα του!

Το στοιχείο αυτό ενισχύει το σενάριο του αιφνιδιασμού, ότι δηλαδή ο αδίστακτος στρατιωτικός όρμησε στα ανυποψίαστα θύματά του ενώ είχαν γυρισμένες τις πλάτες τους και, αφού τα ακινητοποίησε, τα έπνιξε!

Αγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής με ποιον τρόπο σκότωσε ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, η οποία εντοπίστηκε γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα στο φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, και την 30χρονη Asmita Kahda Anu από το Νεπάλ, που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης στο πεδίο βολής στην Ορούντα.

Η νεκροτομή δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα για την αιτία θανάτου τους, ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει και πώς πέθαναν τα δύο παιδιά, οι σοροί των οποίων δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι είπε ο 35χρονος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, έπνιξε την 8χρονη Elena Natalia Bunea. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι δολοφόνησε την 6χρονη Sierra, κόρη της αδικοχαμένης Mary Rose, λέγοντας πως πέθανε από εισρόφηση κατόπιν εμετού.

—-

Παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης

«Ντόμινο» πολιτικών εξελίξεων έχει προκαλέσει στην Κύπρο η δράση του 35χρονου λοχαγού serial killer Νίκου Μεταξά, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ομολογήσει έξι δολοφονίες και έχει παραδεχτεί ότι πέταξε στη λίμνη Μεμί, στο φράγμα Ξυλιάτου, το πτώμα ενός 6χρονου κοριτσιού, κόρης ενός εκ των θυμάτων.

12 13 f11 door step 28063471212

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου (φωτό) πήγε στις 10 χθες το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο και υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, λέγοντας πως το κάνει για λόγους ευθιξίας και μόνο. Να σημειωθεί ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί πως τον πολιτικό του προϊστάμενο θα συνόδευε στο Προεδρικό Μέγαρο ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο οποίος φέρεται ότι δέχεται και αυτός πιέσεις να παραιτηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, θα συναντηθεί πιθανότατα σήμερα με τον κ. Αναστασιάδη. Αμέσως μετά την παραίτηση του Ιωνά Νικολάου, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέδωσε γραπτή δήλωση στην οποία τόνιζε ότι αποστερείται των υπηρεσιών ενός εκ των στενότερων συνεργατών του.

—-

Ντροπή! Οικογένεια έβγαζε selfies στην Κόκκινη Λίμνη

12 13 f10 23c37d63 227d 4010 acf7 ef6d56b35068 selfie 4

«Φωτιά» έχει βάλει στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας οικογένειας που βγάζει… σέλφι μπροστά από την Κόκκινη Λίμνη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των πτωμάτων των θυμάτων του 35χρονου «Ορέστη»! Αρκετοί χρήστες αναρωτιούνται τι ακριβώς ώθησε έναν πατέρα να φωτογραφίζεται με τα παιδιά του στον τόπο όπου γράφτηκε ένα από τα κεφάλαια της απίστευτης τραγωδίας, ενώ άλλοι σχολιάζουν με νόημα πως η οικογένεια φωτογραφίζεται ανενόχλητη σε ένα σημείο όπου -θεωρητικά- απαγορεύεται η πρόσβαση.

—-

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού, αλλά και στη λίμνη Μεμί στο φράγμα Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό και την ανάσυρση των σορών της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της 8χρονης Elena Natalia Bunea και της 6χρονης Sierra Tiburcio, που βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς.

Aργά χθες το απόγευμα ανασύρθηκε από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης το δεύτερο αντικείμενο που όπως διαπιστώθηκε ήταν ένα τσιμεντομπλόκ, όμοιο με εκείνο που εντοπίστηκε στο εσωτερικό της πρώτης ταξιδιωτικής βαλίτσας όπου είχε τοποθετηθεί το πτώμα της άτυχης Livia Florentina Bunea.

Δεύτερος γερανός

Χθες επιστρατεύτηκε και δεύτερος γερανός ιδιωτικής εταιρίας, ο οποίος έφτασε το απόγευμα από τη Λάρνακα, καθώς ο πρώτος αντιμετώπισε δυσκολίες στη μεταφορά του ειδικού σιδερένιου κουβουκλίου, μέσα στο οποίο θα καταδυθεί δύτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 35χρονος λοχαγός φέρεται ότι τοποθετούσε τσιμεντομπλόκ στις βαλίτσες, όπου στρίμωχνε τα άψυχα κορμιά των θυμάτων του! Οσον αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί, χθες έγιναν προετοιμασίες υποστήριξης του εξειδικευμένου συστήματος σόναρ, που θα ερευνήσει την περιοχή το Σάββατο για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra, κόρης της αδικοχαμένης Mary Rose Tiburcio.

offer

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...