Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Πόλος έλξης ήταν το κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Βύρωνα,...

Πουλούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο βίντεο με την 5χρονη ετεροθαλή αδελφή της και δύο 16χρονες φίλες της

❱❱ Πρωτοφανής υπόθεση παιδικής πορνογραφίας σε κωμόπολη της κεντρικής ΜακεδονίαςΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Για πρώτη φορά στα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά έρχεται στο φως διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας από την Ελλάδα μέσω του dark web.
Το πιο ανατριχιαστικό, όμως, είναι ότι το διακινούσε μια 18χρονη από τη Βουλγαρία, που πωλούσε μέσω του «σκοτεινού διαδικτύου» σε παιδόφιλους γυμνές φωτογραφίες της μόλις 5 χρόνων αδελφής της (!) και δύο ανήλικων μαθητριών που είναι φίλες της αντί 15-20 ευρώ το «κομμάτι»!

Ακόμα και οι πολύπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σοκαρίστηκαν όταν εντόπισαν τις φωτογραφίες των δύο 16χρονων κοριτσιών με τις προκλητικές πόζες, αλλά και του 5χρονου παιδιού που είναι ετεροθαλής αδελφή της νεαρής Βουλγάρας! Η 18χρονη είχε βρει τον τρόπο να κερδίζει δεκάδες ευρώ τον μήνα, πουλώντας άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο της 5χρονης αδελφής της και των δύο ανήλικων Ελληνίδων, τις οποίες έβαζε να ποζάρουν γυμνές και σε προκλητικές στάσεις προκειμένου να προσελκύει διαδικτυακούς πελάτες.

Φυσικά, οι αγοραστές του υλικού ήταν παιδόφιλοι που δεν διστάζουν να πληρώσουν όσο όσο προκειμένου να αποκτήσουν τη γυμνή φωτογραφία ενός ανηλίκου. Οταν συνελήφθη η 18χρονη και παράλληλα εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονες που πόζαραν στη γυμνή φωτογράφιση, οι γονείς τους δεν πίστευαν στα αυτιά τους μόλις οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τους εξιστόρησαν όσα συνέβαιναν και υπέστησαν ισχυρό κλονισμό. Ολα ξεκίνησαν όταν η Europol εξαπέλυσε επιχείρηση στο σκοτεινό διαδίκτυο για τον εντοπισμό οργανωμένων ομάδων παιδεραστών, που διακινούν πορνογραφικό υλικό με παιδιά αντί αμοιβής.

Ανάμεσα στις ιστοσελίδες που εντοπίστηκαν και περιείχαν πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο ανηλίκων, που είχαν διακινηθεί, βρέθηκαν και οι γυμνές φωτογραφίες της 18χρονης, των δύο 16χρονων κοριτσιών και της 5χρονης ετεροθαλούς αδελφής της δράστριας. Αμέσως ενημερώθηκαν οι ελληνικές Αρχές ότι το ηλεκτρονικό αποτύπωμα των φωτογραφιών και των βίντεο με το ανατριχιαστικό υλικό «έβγαινε» στην Ελλάδα.

Ερευνες

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και, με εντολή του αρμόδιου εισαγγελικού λειτουργού, διεξήχθησαν άμεσα έρευνες, οι οποίες οδήγησαν στην κωμόπολη της κεντρικής Μακεδονίας όπου διαμένει η 18χρονη, φιλοξενούμενη ενός άνδρα 15 χρόνια μεγαλύτερού της.

Στην κατοχή της νεαρής Βουλγάρας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 φωτογραφίες της ίδιας μαζί με τις δύο 16χρονες, αλλά και με την 5χρονη αδελφή της, καθώς και 11 βίντεο στα οποία απεικονίζονται τόσο η ίδια όσο και οι δύο 16χρονες, πάντα γυμνές και σε διάφορες προκλητικές πόζες και ερωτικές στάσεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ένα tablet, έξι σκληροί δίσκοι, δύο φωτογραφικές μηχανές, τέσσερα laptops, δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας, μια τραπεζική κάρτα, ένα τραπεζικό έγγραφο με οδηγίες και κωδικούς χρήσης, ένα στιλέτο, ένα πιστόλι με τέσσερα αβολίδωτα φυσίγγια, ένα κουτί με 24 αβολίδωτα φυσίγγια και τρία τσιγαριλίκια!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....