Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Σε δίκη για τον βιασμό ΑμεΑ ο Αλβανός της άτυχης Ελένης

❱❱ Ο 19χρονος κατηγορείται μαζί με τον Ρομά φίλο του και για τον βιασμό κοπελίτσας ΑμεΑΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Σε δίκη παραπέμπονται ο Αλβανός killer της Ελένης Τοπαλούδη και ο Ρομά φίλος του που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 19χρονης Ροδίτισσας με ειδικές ανάγκες, λίγες ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Ο 19χρονος Αλέξανδρος Λ. και ο 23χρονος Γιώργος Μ. θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης Ειρήνης (έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και φοιτά σε ειδικό σχολείο της Ρόδου) την 1η Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, την οποία κατηγορείται ότι διέπραξε ο Αλβανός μαζί με τον 21χρονο Μανώλη Κ. από τη Λίνδο.

Οπως είχε πει ο πατέρας της Ειρήνης που κατήγγειλε στις Αρχές τον βιασμό της κόρης του, τόσο ο Αλβανός όσο και ο Ρομά φίλος του «ψάρευαν» συνεχώς θύματα έξω από το ειδικό σχολείο όπου φοιτούσε η νεαρή ΑμεΑ.

Ο βιασμός της Ειρήνης έγινε στην περιοχή του Ενυδρείου το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μετά την ανεύρεση της σορού της Ελένης Τοπαλούδη στη θαλάσσια περιοχή Φώκια, στους Πεύκους Λίνδου (ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει πως ο θάνατός της είχε επέλθει τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα νωρίτερα).

Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να πτόησε στο ελάχιστο τις αρρωστημένες ορέξεις του Αλβανού ο οποίος με το αίμα της Ελένης ακόμα στα χέρια του φέρεται ότι προχώρησε στον βιασμό της ανυπεράσπιστης κοπέλας με αναπηρία. Ο Αλβανός με τον 23χρονο Ρομά φίλο του πρότειναν στη 19χρονη να πάνε όλοι μαζί μια βόλτα δήθεν για να ακούσουν μουσική. Σύμφωνα όμως με το κατηγορητήριο, την οδήγησαν σε ερημικό σημείο του Ενυδρείου, βόρεια της Ρόδου, όπου τη βίασαν.

Κίνηση που μαρτυρά την ωμότητα του 19χρονου, ο οποίος όχι μόνο δεν μετάνιωσε για τον άγριο βασανισμό, τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης, αλλά δεν δίστασε να επιτεθεί με παρόμοια αγριότητα σε βάρος ακόμη μίας κοπέλας.

Η έρευνα για τον βιασμό της 19χρονης δείχνει ότι για τη συγκεκριμένη πράξη αλλά και για τη δολοφονία της Τοπαλούδη (και στις δύο περιπτώσεις συμμετείχε ο 19χρονος Αλβανός) είχαν γνώση κάποια άτομα τα οποία προτίμησαν να μη μιλήσουν.

Μάλιστα, δύο μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχαν καταθέσει πως γνώριζαν ότι ο Αλβανός είχε κάνει «επάγγελμα» τους βιασμούς κοριτσιών, ενώ σε μία περίπτωση φέρεται ότι είχε ξυλοκοπήσει μία κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση, πιέζοντάς τη να κάνουν σεξ.

Ο Αλέξανδρος Λ. συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου για τον φόνο της Ελένης και μαζί με τον Μανώλη Κ. βρίσκονται προφυλακισμένοι στις Φυλακές Φελλίου Γρεβενών.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...