Πριν φύγεις για Διακοπές, φρόντισε τον Κινητήρα του Αυτοκινήτου σου, για Μέγιστη Οικονομία και Απόδοση

Όλα τα αυτοκίνητα που γράφουν χιλιόμετρα στους δρόμους, με το πέρασμα του χρόνου αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: την συσσώρευση στρώματος «κάρβουνου» σε όλα τα μέρη του κινητήρα, στις βαλβίδες στα μπουζί, στα μπεκ, στα έμβολα, στο θάλαμο καύσης και στο turbo, το οποίο εμποδίζει την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου.

Τα παραπάνω προβλήματα είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρεία «CarbonOff» αναλαμβάνει τον εσωτερικό καθαρισμό του κινητήρα σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, χρησιμοποιώντας μία καινοτόμο μέθοδο:

Ο καθαρισμός του άνθρακα (ή ξεκαρβούνιασμα) των κινητήρων επιτυγχάνεται με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας γεννητριών υδρογόνου, οι οποίες παράγουν υδρογόνο και οξυγόνο (HHO) από καθαρό νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, διοχετεύοντας τα παράγωγα αέρια στην εισαγωγή του κινητήρα για όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός. Για την παραγωγή του Υδρογόνου χρησιμοποιείται μόνο καθαρό νερό και κανένα άλλο υγρό, πρόσθετο ή χημική ουσία. Όλη η διαδικασία ελέγχεται ηλεκτρονικά από υπολογιστή και ειδικούς ασύρματους αισθητήρες που συνδέονται στο όχημα.

Ο καθαρισμός ολοκληρώνεται σε 20 έως 40 λεπτά της ώρας, ανάλογα με τον κυβισμό του κινητήρα.

Τα Ειδικά Κέντρα Εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ειδικευμένο προσωπικό αναφέρονται στην ιστοσελίδα: https://carbonoff.gr/index.php/simia-eksipiretisis

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Θα γίνουμε Βηρυτός! Κρυψώνες της Χεζμπολάχ γεμάτες με νιτρικό αμμώνιο στην Ελλάδα;

Η Χεζμπολάχ έχει αποθήκες με το εκρηκτικό χημικό που τίναξε στον...

Δημήτρης Παρίσης: Κυκλοφόρησε digital από την Heavenmusic το νέο του τραγούδι «Τέσσερα λεπτά»

Ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης με μια πολύ ζεστή φωνή έρχεται για...

Διατροφικές επιλογές για καλύτερες επιδόσεις την νέα σχολική χρονιά

Από την Μελίνα Σ. Καριπίδου, MSc, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα...