Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

«Οι γονείς μου με κακοποιούν»

❱❱ Χειροπέδες σε ζευγάρι Βρετανών στην Κρήτη μετά την καταγγελία του 14χρονου υιοθετημένου γιου τουςΜαλλιά κουβάρια έχει γίνει μια οικογένεια Βρετανών που ήρθε στην Κρήτη για διακοπές, καθώς η καταγγελία του υιοθετημένου παιδιού της ότι οι θετοί γονείς του το κακοποιούν έστειλε το ζευγάρι στη Δικαιοσύνη. 

Oπως κατήγγειλε ο14χρονος, όταν επέστρεψε από την παραλία στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου η μητέρα του τού έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα του δωματίου και στη συνέχεια ο πατέρας του τον απείλησε ότι θα του σπάσει το κεφάλι με ένα σφυρί!

Το παιδί βγήκε στο μπαλκόνι και είπε όσα υποστηρίζει στους ενοίκους διπλανών δωματίων, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και προσήγαν τους ανάδοχους γονείς στο τμήμα, ενώ το παιδί έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχιάτρου. Oπως υποστήριξε, οι θετοί γονείς του το κακομεταχειρίζονται τόσο στην πατρίδα τους όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη.

Το ζευγάρι συνελήφθη, αλλά και οι δύο δήλωσαν έκπληκτοι, ισχυρίστηκαν πως όσα κατήγγειλε ο 14χρονος είναι στη φαντασία του και υποστήριξαν ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί το γεγονός πως είναι το τρίτο παιδί που υιοθέτησαν, έπειτα από δύο -ενήλικες, σήμερα- κοπέλες, γι’ αυτό τον παρακολουθούν κοινωνικοί λειτουργοί στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι, που επρόκειτο σήμερα να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ανέφερε στους αστυνομικούς και κάποια περιστατικά που, κατά το ίδιο, δείχνουν ότι ο ανήλικος επιζητεί τη σύγκρουση. Οπως είπαν, έσπασε το κινητό του και απαιτούσε να του το επισκευάσουν άμεσα και να πληρώσουν υπηρεσίες Wi-Fi στο ξενοδοχείο.

Εκείνοι του είπαν ότι θα έφτιαχναν το τηλέφωνο όταν επέστρεφαν στο Λονδίνο, όμως ο 14χρονος ήταν ανένδοτος και ίσως θέλησε να τους εκδικηθεί.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...