Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο 27χρονος που χειριζόταν το φονικό «χαλί»: «Έφταιγε η κακιά στιγμή»

❱❱ Η προκλητική κατάθεση του 27χρονου Μπανγκλαντεσιανού που χειριζόταν το φονικό «χαλί» όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 13χρονη Σεράινα

Αντίθετα από όσα περίμεναν όλοι, η κατάθεση του 27χρονου από το Μπανγκλαντές που χειριζόταν το φονικό «χαλί» στο λούνα παρκ του Αλμυρού όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 13χρονη Σεράινα δεν βοήθησε να φωτιστούν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος αναζητούνταν όλες αυτές τις μέρες από τις Αρχές, εμφανίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα έξι μέρες μετά το δυστύχημα, το απόγευμα της Τετάρτης, και ισχυρίστηκε μέσω του δικηγόρου του πως εξαφανίστηκε επειδή φοβόταν την αντίδραση των συγγενών του κοριτσιού.

Ενώπιον των αστυνομικών επιχείρησε να εξηγήσει πώς ακριβώς συνέβη το κακό, ωστόσο δεν πρόσθεσε κάτι ιδιαίτερα διαφωτιστικό αποδίδοντάς το στην κακιά στιγμή.

«Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από αυτό.

Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 27χρονου Χρήστος Νάστος, σχετικά με την κατάθεση του αλλοδαπού χειριστή.

Μέσω του κ. Νάστου, ο οποίος εκπροσωπεί επίσης και την 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, ο αλλοδαπός αρνήθηκε την ευθύνη για την τραγωδία: «Εξ όσων μου ανέφερε, υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόματα, αυτό είναι ανακριβές» είπε ο δικηγόρος.

Η άποψη αυτή έρχεται βέβαια σε αντίθεση με όσα κατέθεσε η φίλη της άτυχης Σεράινας, η οποία καθόταν δίπλα της στο παιχνίδι του θανάτου: «Μπήκαμε στο παιχνίδι και οι πρώτες περιστροφές ήταν κανονικές. Ξαφνικά, άρχισε να αυξάνει ταχύτητα και επειδή φοβήθηκα, κρατήθηκα. Τότε είδα τη φίλη μου να πετάγεται από τη θέση της. Το μηχάνημα σταμάτησε, κατεβήκαμε και επικρατούσε πανικός».

Ο πατέρας της 13χρονης Σεράινας κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο άκουσμα του τραγικού μαντάτου και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, αρχίζει νέα περιπέτεια για τους συγγενείς του αδικοχαμένου κοριτσιού, αφού, εκτός από το βαρύ πένθος στο οποίο έχουν βυθιστεί, θα ζητήσουν νομικά τη δικαίωσή τους.

Η πλευρά της οικογένειας έχει ήδη ορίσει τρεις πραγματογνώμονες που θα εξετάσουν λεπτομερώς το μηχάνημα και θα αποφανθούν εάν -κατά την άποψή τους- υπήρξε κάποιο ελάττωμα, αστοχία, κακή συντήρηση ή ανθρώπινο λάθος, που κόστισε τη ζωή του παιδιού.

Τεχνικούς συμβούλους επίσης αναμένεται να ορίσει και η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....