Μία Ελληνίδα εντυπωσίασε τον Λούρμαν!

Η 23χρονη Φοίβη Πανάρετου πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο σε γνωστό αυστραλιανό μιούζικαλ.

Oταν τον περασμένο Απρίλιο δήλωνε συμμετοχή στις οντισιόν του «Strictly Ballroom: The musical», η 23χρονη Φοίβη Πανάρετου ονειρευόταν έναν μικρό ρόλο στον θίασο. Ωστόσο η ελληνικής καταγωγής αριστούχος του Newtown School of Performing Arts κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο τον διάσημο Αυστραλό σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν, ώστε να την καλέσει και σε δεύτερη οντισιόν. Και σε τρίτη… και σε τέταρτη.


Οι ακροάσεις


Ετσι, όταν της ανακοινώθηκε ότι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φραν στη θεατρική μεταφορά του γνωστού αυστραλιανού κινηματογραφικού μιούζικαλ, η Πανάρετου αισθάνθηκε αν μη τι άλλο δικαίωση για το γεγονός ότι άντεξε την επίπονη διαδικασία των πολλαπλών ακροάσεων, κάτι που της αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Λούρμαν. «Ο ρόλος της Φραν απαιτεί από την ηθοποιό να μεταμορφώνεται εκ των έσω, εκφράζοντας αυτή τη μεταμόρφωση σε επίπεδο χαρακτήρα, φωνής και χορού. Δεν είναι τυχαίο ότι η διαδικασία της επιλογής πήρε τόσο πολύ καιρό. Η Φοίβη υπέμεινε τόσα πολλά τεστ και ξεπέρασε τόσα πολλά εμπόδια όσα και η ηρωίδα Φραν στο έργο για να αποκαλύψει το αληθινό αστέρι που είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης για την Ελληνίδα πρωταγωνίστριά του.


Η Φοίβη Πανάρετου έχει ήδη στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες. Στην ηλικία των 11 υποδύθηκε τον ρόλο της Ρόουζ στην παραγωγή «Ολιβερ» του Κάμερον Μάκιντος και εν συνεχεία η αγάπη της για το θεατρικό μιούζικαλ την οδήγησε να συνεχίσει τις σπουδές της στο αντικείμενο. Φέτος συμμετείχε και στο μιούζικαλ «Singing in the rain» που ανέβηκε στη Μελβούρνη.


«Φυσικά όλη η οικογένειά μου ήρθε στη Μελβούρνη για να δει το “Singing in the rain” και είχα την υποστήριξη της ελληνικής ομογένειας» δήλωσε στον «Νέο Κόσμο». «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω μια τέτοια υπέροχη ελληνική οικογένεια, νιώθουν όλοι τόσο περήφανοι για μένα» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η ελληνική καταγωγή της αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις εισιτηρίων και της νέας της θεατρικής δουλειάς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Απρίλιο. «Το να είσαι Ελληνίδα σημαίνει ότι όλη η οικογένεια έρχεται σαν λεφούσι σε όλες τις παραστάσεις» είπε χιουμοριστικά.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...