«Η νίκη με τον Αστέρα θα μας δώσει δύναμη»

Η… άλωση της Τρίπολης και τα σχέδια για Αντερλεχτ.

«Νίκη αύριο και φύγαμε για… τελικό» είναι το σύνθημα που έδωσε πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και την ευρωπαϊκή μάχη με την Αντερλεχτ ο Μίτσελ.


«Το παιχνίδι της Τρίτης είναι σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου. Ομως είναι καλύτερο να φτάσουμε εκεί ύστερα από μια νίκη επί του Αστέρα» τόνισε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στη Νova και πρόσθεσε: «Είναι αδύνατον οι παίκτες να μη σκέφτονται τον αγώνα με την Αντερλεχτ. Ομως σίγουρα αυτή τη στιγμή κοιτάζουν και με τα δύο μάτια τον αγώνα με τον Αστέρα. Αν κερδίσουμε, θα είμαστε πιο δυνατοί την ερχόμενη Τρίτη.


»Το παιχνίδι με την Αντερλεχτ θέλω οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Από την αρχή της χρονιάς είχα πει ότι είναι τεράστια πρόκληση να πάμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως αυτό το ματς θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι σαν τίτλος. Δεν είναι όμως ένας τίτλος για εμένα και την ομάδα μας. Είναι μία απόδειξη του πόσο καλύτερος είναι ο Ολυμπιακός φέτος. Και είμαστε υπερήφανοι που είναι τόσο καλύτερος ο Ολυμπιακός φέτος».


Οσα για τα πλάνα του κόντρα στους Βέλγους, ο Μίτσελ υποστήριξε ότι έχει καταλήξει στο ποιος θα καλύψει το κενό του Μήτρογλου. «Αυτός που πρέπει να το ξέρει το ξέρει ήδη. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος, ή δημοσιογράφος, ή προπονητής για να ξέρεις ποιος θα πάρει τη θέση του Μήτρογλου» είπε ο 50χρονος κόουτς και το μυαλό όλων πηγαίνει στον Χαβιέρ Σαβιόλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...