Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Νέοι «σκόπελοι» για την κυβέρνηση

Η στάση που θα κρατήσει στο θέμα των πλειστηριασμών.

Δύσκολη η εβδομάδα που ξεκίνησε για την κυβέρνηση, αφού έρχεται στη Βουλή προς ψήφιση ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων και στη συνέχεια το νέο πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς, θέμα για το οποίο η κυβέρνηση -έτσι δηλώνει τουλάχιστον- θα προχωρήσει μονομερώς σε νομοθετική ρύθμιση.


Το πλέον πιθανό σενάριο είναι η διάταξη για τους πλειστηριασμούς (χωρίς την οποία από 1η Ιανουαρίου αίρεται κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας) να έλθει ως τροπολογία σε κάποιο από τα δύο φορολογικά νομοσχέδια, με πιθανότερο αυτό που αφορά τον φόρο ακινήτων.


Επί της ουσίας, και αυτός ο νόμος θα αποτελέσει «ψήφο εμπιστοσύνης» για την κυβέρνηση. Ετσι θα είναι η μοναδική κυβέρνηση που σε διάστημα περίπου δύο μηνών θα έχει πάρει τρεις φορές ψήφο εμπιστοσύνης. Οι άλλες δύο ήταν στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην υπερψήφιση του Προϋπολογισμού.


Την ίδια ώρα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει με βεβαιότητα το ενδεχόμενο ενός διορθωτικoύ ανασχηματισμού, εφόσον κλείσει το μέτωπο με την τρόικα και αποδεσμευτεί η δόση, την οποία η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα λάβει έως το τέλος του χρόνου.


Στο Μαξίμου θεωρούν ότι το γόητρο της κυβέρνησης έχει τρωθεί από συγκεκριμένους χειρισμούς και ότι μπορεί ο ανασχηματισμός να της δώσει την ανάσα που χρειάζεται για να μπορέσει να φτάσει στις ευρωεκλογές. Ολα αυτά βέβαια είναι σενάρια, μια και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει τις επόμενες μέρες στις κρίσιμες ψηφοφορίες, με βουλευτές να είναι «στα κάγκελα» για τα σπίτια, τόσο για τον φόρο ακινήτων όσο και για το θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.


Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι πλέον εύθραυστη (127 Ν.Δ. και 27 ΠΑΣΟΚ μας κάνουν σύνολο 154, ΣΥΡΙΖΑ 72, Ανεξάρτητοι Ελληνες 18, Χρυσή Αυγή 18, ΔΗΜ.ΑΡ. 14, ΚΚΕ 12, ανεξάρτητοι βουλευτές 11, Θ. Τζάκρη), ενώ είναι άγνωστο το αν θα βρεθούν εκείνα τα περιβόητα «μαξιλαράκια» που θα αποτρέψουν το όποιο ατύχημα μπορεί να προκύψει.


Τα επιτελεία των δύο κομμάτων βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού προκειμένου να περάσουν χωρίς νέες απώλειες το κοινοβουλευτικό ναρκοπέδιο των επόμενων ημερών.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα