Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Shooting της Ζέτας για τον αδελφό της!

Η Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε για γνωστή εταιρία ενδυμάτων στο μαγαζί του (Βενιαμίν) Ακη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι κορίτσι της οικογένειας και το αποδεικνύει συνεχώς. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια πριν από χρόνια είχε αγοράσει ένα κτίσμα στον Κεραμεικό (το οποίο αποτελούνταν από ένα μαγαζί και μία μονοκατοικία) που προοριζόταν για… οικογενειακή χρήση, και μάλιστα όχι μόνο για εκείνη.


Κάποια στιγμή και αφού οι χώροι ανακαινίστηκαν, ο μικρότερος αδερφός της Ακης εκμεταλλεύτηκε το κατάστημα μαζί με το πατέρα τους Κώστα και έφτιαξαν ένα μεζεδοπωλείο.


Μάλιστα, τότε η Ζέτα παρακολουθούσε στενά τις προετοιμασίες και μοιραζόταν με την οικογένειά της τον ενθουσιασμό του καινούργιου.


Αδυναμίες!


Η ηθοποιός έχει αδυναμία τόσο στους γονείς της όσο και στα αδέρφια της, τον Παναγιώτη και τον Ακη, ο οποίος προχώρησε ακόμη περισσότερο επιχειρηματικά και άνοιξε ένα bar επίσης στην περιοχή του Κεραμεικού, που έχει γίνει από τα «στέκια» στο κέντρο της Αθήνας.


Προκειμένου να προμοτάρει αυτή τη δουλειά του αδερφού της, η… Sugar του φετινού χειμώνα φωτογραφήθηκε στο bar του φορώντας τις νέες χειμερινές δημιουργίες της για γνωστή εταιρία γυναικείων ενδυμάτων. Η Ζέτα έβαλε ξανά την υπογραφή της σε άνετα και κομψά casual ρούχα, αλλά και σε βραδινά και cocktail φορέματα και φωτογραφήθηκε έξω, αλλά και μέσα στην επιχείρηση του Ακη.


Πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκε άλλη μία φορά η πολύ καλή της φίλη Ρούλα Ρέβη, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Γιάννης Μαρκετάκης και το styling ανέλαβε ξανά ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Αλλωστε, πρόκειται για την ομάδα που εμπιστεύεται «τυφλά» η Ζέτα και με την οποία είχε ταξιδέψει πριν από μήνες στα Γιάννενα και τα Ζαγοροχώρια -και τότε- για τις ανάγκες φωτογράφισης της κολεξιόν της ίδιας εταιρίας.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα