Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πίσω στο Mega με κωμική σειρά!

Ο Mr «Στο παρά πέντε» ετοιμάζει νέα παραγωγή για την επόμενη σεζόν.

Το Mega επιστρατεύει από τον Οκτώβριο του 2014 το «βαρύ πυροβολικό». Ο Γιώργος Καπουτζίδης, δημιουργός της σειράς «Στο παρά πέντε», που έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν «κόκκινο», και ο σκηνοθέτης της, Αντώνης Αγγελόπουλος, επιστρέφουν με νέα κωμική σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεναριογράφος γράφει μια όμορφη και ζεστή κωμωδία, όπως λέει σε φίλους του, γιατί στη δύσκολη περίοδο που ζούμε χρειάζεται το χαμόγελο, ενώ θέλει και πάλι στο πλευρό του ως σκηνοθέτη τον Αγγελόπουλο.

Βέβαια, ο τελευταίος σκηνοθετεί με μεγάλη επιτυχία φέτος τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία αναμένεται να πάρει το πράσινο φως και για τον Οκτώβριο του 2014 στον Alpha, μετά τη μεγάλη αποδοχή των τηλεθεατών. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε ο σκηνοθέτης να καταφέρνει να κάνει τα γυρίσματα και των δύο σίριαλ.

Η Ζουμπουλία

Τι γίνεται όμως με το καστ; Ακόμη είναι πολύ νωρίς, ωστόσο ακούγεται ότι ο Γιώργος έκανε μια πρώτη συζήτηση για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους με την αγαπημένη του Ζουμπουλία, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία, όπως μαθαίνουμε, ενθουσιάστηκε με το κόνσεπτ της σειράς.

Το κανάλι της Μεσογείων, πάντως, δεν περιμένει τον Οκτώβριο του 2014 για να ανανεώσει το πρόγραμμά του και να μπει ξανά στον ανταγωνισμό. Για το δεύτερο μισό της σεζόν το Mega ετοιμάζει δύο κωμικές σειρές. Η μία εξ αυτών είναι το «Κάτω Παρτάλι» με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Παράλληλα, πρεμιέρα ετοιμάζονται να κάνουν δύο εκπομπές, ένα talk show, το οποίο όμως δεν θα το παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος, αλλά και μια σατιρική παραγωγή στα χνάρια του «Ράδιο αρβύλα». Τέλος, σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ετοιμάζεται και ένα βραδινό show.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα