Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

❱❱ Φίλος του Τερλέγκα κατέθεσε στο δικαστήριο πως εκείνος είχε σχέση με τη γυναίκα που αξιώνει 20.000 ευρώ για τα δανεικά και όχι ο τραγουδιστήςΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή Βασίλη Τερλέγκα και στην επί μία πενταετία -κατά τον ισχυρισμό της- σύντροφό του, η οποία αξιώνει αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ από τον καλλιτέχνη για χρήματα που φέρεται ότι του είχε δανείσει και τα οποία δεν πήρε ποτέ πίσω!

Κατά τη συζήτηση της επίμαχης αγωγής που έχει καταθέσει σε βάρος του λαϊκού αοιδού η ενάγουσα, κατέθεσε χθες ως μάρτυρας στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας ένας επιστήθιος φίλος του Βασίλη Τερλέγκα, ο οποίος υποστήριξε πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε ποτέ δεσμό με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ αποκάλυψε πως η ενάγουσα δημόσια υπάλληλος είχε σχέση μαζί του!

«Ουδέποτε ο Βασίλης είχε σχέση μαζί της! Εγώ είχα συναισθηματικό δεσμό με τη συγκεκριμένη και μέσω εμού γνώρισε και εκείνον. Σαν ζευγάρι πηγαίναμε μαζί και τον βλέπαμε να τραγουδάει στα νυχτερινά μαγαζιά» εξήγησε ο φίλος του τραγουδιστή, ανατρέποντας τα δεδομένα της υπόθεσης, και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί λέει αυτά που λέει, δεν ξέρω αν το κάνει για τα χρήματα, πάντως με τον Βασίλη είχαν γνωριστεί μέσου εμού και κάναμε όλοι μαζί παρέα. Ποτέ δεν είχαν άλλου είδους σχέση. Αλλωστε ο Βασίλης τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του!»

Μάλιστα, ο μάρτυρας χαρακτήρισε τον φίλο του «τόσο αφελή και καλό που μπορεί να κάποιος να τον πείσει ότι ένα κιλό ζάχαρη κάνει 1.000 ευρώ!», εξηγώντας πως, επειδή ο τραγουδιστής δούλευε νύχτα, συχνά ανέθετε σε φίλους τους να του πληρώνουν λογαριασμούς δίνοντάς τους πάντα τα χρήματα. «Δεν είχε ανάγκη να δανειστεί χρήματα ο Βασίλης, γιατί έβγαζε πολύ καλά λεφτά» είπε.

«Τον είδα εκεί»!

Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς του μια φίλη της ενάγουσας (η οποία, σε αντίθεση με τον γνωστό τραγουδιστή, παραστάθηκε αυτοπροσώπως στο δικαστήριο) υποστήριξε με βεβαιότητα πως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι.

Οικονομικά προβλήματα

«Γνώριζα για τη σχέση τους, δεν ήταν μόνο φιλική. Εγώ η ίδια, όταν επισκέφτηκα το σπίτι της φίλης μου νωρίς το πρωί, τον έχω δει εκεί μετά από διανυκτέρευση» κατέθεσε η μάρτυρας. Αναφερόμενη στα «δανεικά και αγύριστα», που αποτελούν το επίκεντρο της αγωγής εις βάρος του λαϊκού αοιδού, η μάρτυρας υποστήριξε πως γνωρίζει εξ ιδίων ότι ο Βασίλης Τερλέγκας είχε οικονομικά προβλήματα! «Ξέρω ότι είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, επειδή είμαι μεσίτρια, το 2006 μου είχε ζητήσει να πουλήσω το σπίτι του» ανέφερε.

Η πληρεξούσια δικηγόρος του εναγόμενου καλλιτέχνη εξήγησε πως ο εντολέας της αρνείται στο σύνολό της την αγωγή της ενάγουσας και τόνισε ότι δεν υπάρχει απόδειξη των ισχυρισμών της. «Δεν είχε καμία οικονομική ανάγκη να προβεί σε δανεισμό και μάλιστα από μια δημόσια υπάλληλο!» τόνισε χαρακτηριστικά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...