Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στο… χαμάμ με πρίγκιπες και πολιτικούς

❱❱ Η Νανά Παλαιτσάκη, με 75.000 ώρες «πτήσης» στον «αέρα» δελτίων και εκπομπών, κάνει flashback στην πολύχρονη τηλεοπτική καριέρα της
❱❱ Η λατρεία για τα ζώα, οι τραυματικές εμπειρίες με ληστές, οι τρεις γάμοι, το μόντελινγκ με τον Κωστέτσο και η… συγκατοίκηση με αρχαίους και σύγχρονους φιλοσόφους
Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

«Μια γυναίκα πρέπει να είναι έξυπνη, να έχει γοητεία, αίσθηση του χιούμορ και να είναι ευγενική» έχει πει σε συνέντευξή της η Κατρίν Ντενέβ, και όλα ταιριάζουν «γάντι» στην προσωπικότητα της Νανάς Παλαιτσάκη!

Αυθόρμητη, με τολμηρό short hair cut, γαλάζιες θάλασσες τα μάτια της και 75.000 ώρες στον «αέρα» δελτίων ειδήσεων και τηλεοπτικών εκπομπών, η παρουσιάστρια θεωρείται από τις πιο… ετοιμοπόλεμες της ενημέρωσης. 

20 21 f8 sto hamam me taki zaharato kai viky hatzivasileioy

Με τρεις γάμους στο ενεργητικό της, έναν κούκλο γιο, η Νανά είναι φιλόζωη, λάτρις της φύσης, μοντέλο του Βασίλειου Κωστέτσου στο Παρίσι, πολεμική ανταποκρίτρια, newscaster κεντρικών δελτίων ειδήσεων, έχει κάνει συνεντεύξεις σε περισσότερες από 500 προσωπικότητες και απολαμβάνει σεμνά την αναγνωρισιμότητά της!

20 21 f5 otan pozare os montelo toy vasileioy kostetsoy sta ilisia pedia

Ο διάλογος «Νανά;», «Ναι, Τέρενς» είχε γίνει έναρξη στο μεγαλύτερο club της εποχής, το Μercedes του Βασίλη Τσιλιχρήστου, και με το «Καληνύχτα, κυρίες και κύριοι» έκλεινε το μαγαζί το πρόγραμμά του στις 7 το πρωί!

Αναστατώσατε πρόσφατα το διαδίκτυο με την καταγγελία πως δηλητηριάζουν ζωάκια στη γειτονιά σας.

Είμαι σοκαρισμένη. Αγνωστος/η πετάει φόλες σε σκύλους μέσα σε κήπους, χωρίς να υπάρχει, σύμφωνα με την Αστυνομία, διάρρηξη σπιτιού. Απευθύνθηκα στις Αρχές, επειδή δέχτηκα ανυπόγραφες απειλές πως, αν δεν πάψει να γαβγίζει το σκυλί μου, θα υπάρχει «πρόβλημα».

Ενημέρωσα σχετικά την πρόεδρο της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Μάρθα Πουλτίδου, και πιστεύω ότι σύντομα θα ακολουθήσει σύλληψη. Είμαστε όλοι οι κάτοικοι επί ποδός.

Στην περιοχή του Παπάγου;

Μάλιστα. Εκεί είναι το πατρικό μου και μένω από το 1978! Επέλεξα να ζω στους πρόποδες του Υμηττού, ένα βήμα από τη φύση, επειδή την αγαπώ. Απολαμβάνω τους ήχους των πουλιών, των τζιτζικιών, τα νιαουρίσματα. Άλλοι τούς μισούν. Έχω κυρία δίπλα μου που καταγράφει ημερησίως πόσες φορές γάβγισε ο σκύλος μου μέσα στο σπίτι, και μάλιστα με ακρίβεια!

Τον έχετε για φύλακα;

Φυσικά. Έχουν διαρρήξει το σπίτι μου πέντε φορές. Στην πρώτη, μάλιστα, κινδύνεψε το παιδί μου. Οι ληστές για να εισβάλουν αφαίρεσαν τους μεντεσέδες της πίσω πόρτας -σχεδόν 60 κιλά κατασκευή από σίδερο και τζάμι-, και μόλις είδαν τον Αλέξη, πως είμαστε μέσα δηλαδή, το έβαλαν στα πόδια. Ο μικρός δεν κατάλαβε και, μόλις γύρισε το πόμολο, όλο αυτό έπεσε πάνω του.

Τραυματίστηκε σοβαρά;

Τα τζάμια τού έκοψαν τα χέρια και έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Νοσηλεύτηκε για καιρό στο Νοσοκομείο «Παίδων».

Πήρατε μέτρα ασφαλείας;

Ενισχύσαμε παράθυρα, πόρτες και βάλαμε συναγερμό. Όμως, από την ώρα που θα δώσει σήμα ο συναγερμός μέχρι να έρθει το περιπολικό, υπάρχει κενό 15 λεπτών.

Έτσι, πήραμε και σκύλους-φύλακες. Ωστόσο, στην επόμενη επίθεση παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτύπησαν με λοστό μπροστά στην εξώπορτα και μου πήραν την τσάντα. Το ντόμπερμαν από μέσα είχε αφηνιάσει. Αφού δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι λόγω του μεγαλόσωμου σκύλου, με περίμεναν απέξω.

Ο μοναχογιός σας ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Έφυγε λόγω της κρίσης;

Όχι, ο Αλέξης έφυγε πολύ νωρίτερα για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και έπειτα του προτάθηκαν σπουδαίες δουλειές και έμεινε. Σήμερα εργάζεται για την αεροπορική εταιρία Lufthansa, σε πολύ νευραλγικό πόστο.

Ως προσωπικότητα σας μοιάζει;

Καθόλου! Το παιδί μου έχει μια σοφή διαχείριση της καθημερινότητας και μπορείς να του δώσεις με άνεση έναν τόνο προβλήματα.

Σε πέντε λεπτά θα σου προτείνει τρόπους αποσυμπίεσης! Με διδάσκει συνέχεια να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, και στο μόνο που μοιάζουμε είναι στο επικοινωνιακό!

Μεγάλο το σοκ από τον θάνατο του πρώην συζύγου σας Κώστα Σγόντζου;

Η ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου με τον οποίο έχεις ζήσει είναι επώδυνη. Τελειώνει ένα μεγάλο κομμάτι του παρελθόντος, το οποίο παίρνει μαζί και πολύ καλές στιγμές.

Υπήρξε περίοδος μεγάλου πένθους και τη διαχειρίστηκα και με τις κόρες του, Ολίβια και Ελένη.

Υστερα από τρεις γάμους, είστε έτοιμη για έναν επόμενο;

Δεν θα πω τη λέξη «ποτέ»! Η ζωή είναι έτοιμη να σου κάνει την πιο απροσδόκητη «μετωπική».

Προς το παρόν, έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου και ζω ελεύθερη, χωρίς να προγραμματίζω. Αλλά συγκατοικώ.

Με ποιον;

Όχι με έναν, αλλά με τέσσερις, μεταξύ των οποίων ο Επίκουρος, ο Πλάτωνας, ο Ματθαίος Γιοσαφάτ και ο Φιβάζ! Και το απολαμβάνω! Κατέληξα πρόσφατα πως, αν κάποιος βρει χρόνο να διαβάσει Πλάτωνα, θα λύσει τα μεγαλύτερα υπαρξιακά του προβλήματα.

Φέτος είδαμε στις παραλίες celebrities να διαβάζουν επίσης αρχαίους φιλοσόφους!

Είναι καλύτερο από το να κάθονται κρατώντας στο χέρι ένα σεξουαλικό αντικείμενο! Αν μερικοί από τους χιλιάδες followers τους σκεφτούν πως αυτές διαβάζουν Πλάτωνα και έχουν ωραίο κ@@ο, ίσως δελεαστούν να διαβάσουν φιλοσοφία.

Το πιο απίθανο που διαβάσατε για εσάς στα media;

(Γέλια.) Όταν φιγουράρισε ο ποπός μου σε άρθρο γνωστού περιοδικού με τα 60 καλύτερα οπίσθια, δίπλα στη Λίντα Εβαντζελίστα και την Κάρλα Μπρούνι!

Επιστρέψατε στην ενημέρωση μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ALERT.

Ναι, σχολιάζω όσα συμβαίνουν και μας αφορούν ως Ελληνες και ως Ευρωπαίους. Εκφράζω τη γνώμη μου και μου αρέσει.

20 21 f4 sto deltio eidiseon ston ant1

Σαρδάμ και χιουμοριστικά γεγονότα ως newscaster θυμάστε;

Πολλά! Καταρχάς, η αξέχαστη εκφώνηση σε έκτακτο δελτίο της Γιουγκοσλαβίας ως «Γιουγκοσλαβίτσα»! Υποτίμησα ένα ολόκληρο κράτος. Ήταν το διάστημα που το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη χώρα. Μόλις το είπα, το κοντρόλ έσκασε στα γέλια. Τα άκουγα στο ακουστικό. Ο κάμεραμαν είπε ένα «ωωωω!» κι έφυγε το πλάνο από μένα.

Εδειχνε ταβάνι. Ο διευθυντής Γιάννης Παπουτσάνης κόντεψε να πνιγεί.

Πώς αντιδράσατε;

Ψύχραιμα. Ζήτησα συγγνώμη και είπα on air πως η χώρα αυτή όσο πάει μικραίνει! Μέσα μου σκεφτόμουν πως είχα απολυθεί. Όμως, στα χρόνια των δελτίων ειδήσεων θεωρώ πως δεν υπήρξα ποτέ με ξύλινο λόγο. Δεν υπήρξα ποτέ ατσαλάκωτη και πάντα είχα ατάκα έπειτα από σαρδάμ!

Το επόμενο αναπάντεχο;

Κάλυψα το μεγαλύτερο event μόδας της Ρώμης για τον Σκάι. Το live παρακολουθούσαν 40.000.000 τηλεθεατές και ξαφνικά ο Ρομάν Πολάνσκι ήρθε να με συγχαρεί ως Ελληνίδα, επειδή πήραμε τότε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νόμιζα, όμως, πως ήταν ο Θάνος Καληώρας!

Μα, πώς;

Είχα ζαλιστεί από το χολιγουντιανό σκηνικό και τη ζωντανή περιγραφή! «Θάνο μου, τι κάνεις εδώ;» ρώτησα τον Πολωνό σκηνοθέτη. Αυτό ακούστηκε στον αέρα της σύνδεσης! Επαθε σοκ ο άνθρωπος. Βέβαια, δεν απάντησε και έπειτα του γύρισα την πλάτη για να μιλήσω στην Κατρίν Ντενέβ, που καθόταν δίπλα μου!

Το πιο extreme;

Όταν ανέβηκα σε δύο καφάσια μπίρας για να βρεθώ στο ίδιο ύψος με τον 1.93 μ. Τέρενς Κουίκ, γιατί διαφορετικά θα φαινόταν μόνο η κορυφή των μαλλιών μου. Ηταν σε ζωντανή σύνδεση από τις Βρυξέλλες. Να προσθέσω ότι είμαι 1.75 μ.!

Ποια ήταν η πιο σκληρή είδηση που μεταδώσατε;

Το περιστατικό με τον Βασίλη Δοσούλα. Το παιδί μου ήταν στην ίδια ηλικία με το παιδάκι και υπέφερα όσο «έτρεχε» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με φρικτά πλάνα και δηλώσεις κόσμου. Κι εγώ έπρεπε να είμαι ψύχραιμη. Πήγα στο νοσοκομείο και τον είδα. Είχα συγκλονιστεί. Εκεί σκέφτηκα πως ίσως έπρεπε να σταματήσω τα δελτία.

Γιατί;

Κατάπινα το κομμάτι διαχείρισης της επικαιρότητας. Μετά το τέλος του δελτίου δεν μπορούσα να «βγω» από τα θλιβερά γεγονότα που μόλις μετέδιδα.

Σήμερα διευθύνετε το πολυβραβευμένο διεθνώς Polis Hammam κι έχετε μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του.

Είμαι πολύ περήφανη! Δύο χρόνια έχω βάλει τα δυνατά μου και καταφέραμε όλοι μαζί να γίνει ένα από τα 10 tips που πρέπει να επισκεφθούν οι τουρίστες μετά την Ακρόπολη! Στις διακρίσεις είμαστε το καλύτερο στην Ευρώπη. Και η «Vogue» μάς έκανε αφιέρωμα.

Έχετε διάσημους πελάτες;

Πρίγκιπες από Σαουδική Αραβία, που αφήνουν πουρμπουάρ από 500 έως 2.000 ευρώ στους θεραπευτές μας, πολιτικούς, προέδρους κομμάτων, γαλαζοαίματους και χολιγουντιανούς σταρ που έρχονται στη χώρα μας. Ονόματα δεν λέω! Εχουμε υπογράψει συμβόλαια ιδιωτικότητας.

Ζεν κατάσταση!

Εμείς προσπαθούμε να λειτουργήσουμε ως πρεσβευτές της φιλοξενίας, ωστόσο πριν από λίγο καιρό γίναμε υποκείμενα ενός εντελώς άδικου προστίμου από την Επιθεώρηση Εργασίας, ύψους 10.550 ευρώ!

Γιατί;

Προσέλαβα μια κοπέλα, η οποία έφερε όλα τα απαραίτητα έγραφα στον χώρο μας. Περιμένοντας τα χαρτιά από το λογιστήριο της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη -μέσω διαδικτύου- για να υπογράψει την πρόσληψή της, μπήκαν δύο κυρίες από την Επιθεώρηση Εργασίας, οι οποίες θεώρησαν πως ήταν υπάλληλος με «μαύρη» εργασία.

Δεν άκουγαν τίποτα. Και ύστερα μας στέρησαν το συνταγματικό δικαίωμα της ακρόασης εντός πέντε ημερών, αφού στις τρεις ημέρες πιστοποίησαν το πρόστιμο. Οι Ιαβέρηδες τιμωρούν την εντιμότητα τελικά.

20 21 f9 me ton spoydaio holigoyntiano skinotheti stiven spilmpergk

20 21 f6 amazona apo mikri

20 21 f7 paidoyla ston kipo toy patrikoy tis spitioy stoy papagoy

20 21 f11 me niko mastoraki

offer



{{-PCOUNT-}}72{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...