Ρεντίκολο ως τα αστέρια η Ελένη Αντωνιάδου!

❱❱ Εκπρόσωπος της NASA, σύμφωνα με την «Telegraph», «άδειασε» την Αντωνιάδου λέγοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ εργαζόμενη της υπηρεσίαςΔεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει στα εγχώρια και τα ξένα μέσα ενημέρωσης για την Ελένη Αντωνιάδου και τη δήθεν συνεργασία της με τη NASA. Μετά τους πανεπιστημιακούς, οι οποίοι «ξεγύμνωσαν» την «Ελληνίδα Barbie» στα social media, ήρθε ακόμη ένα «διαστημικό»… άδειασμα από την ίδια την υπηρεσία των ΗΠΑ και τη Wikipedia! 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία εκπροσώπου της NASA, την οποία επικαλείται η εφημερίδα «Telegraph», η κυρία Αντωνιάδου δεν υπήρξε ποτέ εργαζόμενη της υπηρεσίας. Ωστόσο, η ίδια πηγή δεν απέκλεισε την πιθανότητα η «ωραία Ελένη» της επιστήμης να είχε εργαστεί ως υπεργολάβος σε κάποιο project της NASA!

Στο εκτενές δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας γίνεται αναλυτική περιγραφή της υπόθεσης που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο, και αναφέρεται πώς άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με την ανάρτηση του επίκουρου καθηγητή στο πανεπιστήμιο Ντιντερό του Παρισιού Κώστα Μπουγιούκου.

Ο τελευταίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, όταν δήλωσε ότι η όμορφη ερευνήτρια, που έφτασε να γίνει «role model» για νεαρά κορίτσια από την εταιρία Mattel, δεν έχει δουλέψει ποτέ για τη NASA ούτε έχει βραβευτεί από αυτήν, αλλά έχει παρακολουθήσει μόνο ένα summer camp από αυτά που διοργανώνει κάθε χρόνο η διαστημική υπηρεσία για εκατοντάδες φοιτητές. Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα ζήτησε την άποψη της Ελένης Αντωνιάδου, η οποία δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Η Wikipedia

Την ίδια ώρα η διεθνής διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο λήμμα για την όμορφη Ελληνίδα και αναφέρει ότι «η ιδιότητά της, παρόλο που αναφέρεται σε αρκετά μέσα μαζικής επικοινωνίας, δεν τεκμηριώνεται από καμία επαληθεύσιμη πηγή».

Λίγο παρακάτω επισημαίνεται ότι «η βράβευση της Ελένης Αντωνιάδου στα 1α Επιχειρηματικά Βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος”, το οποίο επιδόθηκε από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί δριμεία κριτική στο πρόσωπό της, κυρίως επειδή σε πολλαπλά δημοσιεύματα και συνεντεύξεις υπήρχαν ισχυρισμοί που έπειτα αποδείχθηκε πως απείχαν από την αλήθεια», ενώ τονίζεται ότι η εταιρία Transplants without Donors που φέρεται ότι ίδρυσε η Ελληνίδα επιστήμονας «δείχνει ανύπαρκτη».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ