Ο «τζάμπας» ζει!

❱❱ «Φέσι» 129.800 ευρώ άφησε στον ιδιοκτήτη βίλας στη Μύκονο Ιταλός «μπίζνεσμαν» που ήρθε για διακοπές με την οικογένειά τουΤο έπαιζε Ιταλός μπίζνεσμαν με… βαθιά τσέπη ένας τουρίστας, που ισχυριζόταν ότι δραστηριοποιείται σε επενδυτική εταιρία του Λονδίνου, αλλά άφησε «φέσι» 129.800 ευρώ στον ιδιοκτήτη της βίλας που νοίκιασε στη Μύκονο για να παραθερίσει! 

Ο τελευταίος «το φυσάει και δεν κρυώνει», καθώς ο… πάμπλουτος Ιταλός έγινε καπνός όταν ήρθε η μέρα να πληρώσει το ιλιγγιώδες ποσό για τη διαμονή του στην έπαυλη και τις υπηρεσίες που του παρασχέθηκαν.

Όπως έγινε γνωστό από την ταξιδιωτική πράκτορα που ανέλαβε να τον εξυπηρετήσει, ο Ιταλός είχε δηλώσει επιχειρηματίας στο Λονδίνο, κάτι το οποίο εξετάζεται ως ανακριβές, παρότι το ντύσιμο και το στιλ του παρέπεμπαν σε αυτό. 

Μάλιστα, για να γίνει η κράτηση του πολυτελούς σπιτιού, μεσολάβησε ένας Ελληνας, ο οποίος συστήθηκε επίσης ως επιχειρηματίας, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι… ψυκτικός που είχε εργαστεί πρόσφατα σε ξενοδοχείο του Βόλου! Ο Ιταλός τελικά πήγε στις 5 Ιουλίου με την οικογένειά του στη βίλα στα Κανάλια και η αναχώρηση ήταν για τις 26 του ίδιου μήνα.

Αρχικά, έφτασαν στο νησί η σύζυγος με τα δύο παιδιά τους, και εκείνος πήγε δύο ημέρες αργότερα, αφού προηγουμένως είχε καταβάλει με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας το ποσό των 50.000 ευρώ. Αυτή ήταν η προκαταβολή για τα συνολικά 129.800, που ήταν το κόστος.

Όμως, καθώς περνούσαν οι ημέρες δεν έδειχνε διατεθειμένος να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό για να κλείσει ο λογαριασμός, παρά τις συνεχείς οχλήσεις από το γραφείο, που του υπενθύμιζε ότι καθυστερεί. Ο Ιταλός ισχυριζόταν ότι θα έστελνε τα υπόλοιπα χρήματα με δύο τραπεζικά εμβάσματα, αλλά αυτά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Μάλιστα, ενώ φαινόταν ότι τα χρήματα κατατέθηκαν στον λογαριασμό του γραφείου, την τελευταία στιγμή η συναλλαγή δεν ολοκληρωνόταν, προφανώς επειδή ο πελάτης… ακύρωνε το έμβασμα πριν εκταμιευτεί το ποσό!

Στις 15 Ιουλίου η οικογένεια έφυγε για Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικό τζετ, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ταξιδιωτικού γραφείου να πληρώσουν τα οφειλόμενα στον ιδιοκτήτη της βίλας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ